Welkom bij V.V. Vessem

High Beer avond

De Gouden Leeuw

Programma 29 November 2022
19:00   Reusel Sp. O17-2 - Vessem/Dees O17-2 (in Vessem)
AFG.   Oirschot V. O13-1 - Vessem/Dees O13-1

Programma 30 November 2022
20.00   Vessem DA1 - Tuldania DA1

Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem

Keeper dames gezocht!
Gepost door: Erik van Riet op 27-11-2022
Het damesteam op zondag is nog op zoek naar een vaste keeper. Dus lijkt het je leuk om in een gezellig team op zondag mee te doen? Onder de bezielende leiding van enthousiaste coaches en een leuke 3e helft? Neem dan contact op met onze vereniging.

T heerlijk avondje!
Gepost door: Erik van Riet op 24-11-2022
Donderdag 1 december komt de lieve goedheiligman naar onze kantine. Aanvang is na de trainingen van de senioren. Hij heeft in zijn grote boek gezien wat iedereen heeft uitgespookt. Ben je lief geweest? Dan heeft ie vast voor jou een mooi cadeautje. Dus schrijf je gedicht en maak een mooie tekening en neem hem mee. Tot donderdag!

Feestzondag!
Gepost door: Erik van Riet op 16-11-2022
Aankomende zondag kan ons vaandelteam bij een overwinning op Spoordonk de eerste periode pakken! Uiteraard kunnen ze alle aanmoedigingen gebruiken. Het wordt hoe dan ook een feestzondag, want de gasten komen in grote getalen naar ons sportpark met maar liefst 2 huifkarren. We hebben dan ook een DJ geregeld voor de 3e helft. Dus komt dat zien!

Vrijwilligers gezocht
Gepost door: Bas van de Langenberg op 11-11-2022
Beste ouders van jeugdleden van SJO DEES/Vessem

Als SJO DEES/Vessem zijn we voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Net als vele verenigingen kampen wij ook met een verminderde aanwas van vrijwilligers. De insteek is dat per jeugdlid minimaal één ouder zich als vrijwilliger inzet. Dit kan uiteraard als trainer/leider van een team, maar we zoeken ook nog voor diverse commissies versterkingen om alles rondom onze jeugd te organiseren:

Aanvulling voor de jeugdcommissie. Zowel voetbaltechnisch als organisatorisch.

Voor een nieuwe kledingcommissie die het beheer, inname en uitgifte van de Klaverblad wedstrijdpakken voor hun rekening nemen en mogelijk de verkoop van club kleding zou willen organiseren.

Aanvulling voor de activiteitencommissie, voor de organisatie van diverse jeugd activiteiten. Denk aan het aftraptoernooi, de pietentraining, oliebollentoernooi, penaltybokaal etc.

Aanvulling voor de toernooicommissies van het Hemelvaarts- en Pinkstertoernooi

Nieuwe (Jeugd)scheidsrechters. Voor de onderbouw kan dit zonder verder opleiding (uiteraard krijg je wel speluitleg) en voor de bovenbouw is het mogelijk om hiervoor een training te volgen.

We horen graag hoe jij je in wil zetten voor onze jeugdleden! Vele handen maken licht werk. Meld je dus snel aan via jeugd@deesvessem.nl.

Naast bovenstaande vrijwilligers activiteiten is er nog behoefte aan aanvullend kantinepersoneel en poetshulpen. Voor meer informatie neem contact op met vv DEES of vv Vessem.

De jeugdcommissie

Doe mee met de Loeierke WK Poule 2022
Gepost door: Ruud van Aaken op 22-10-2022
Moeten we nu wel gaan naar Qater of moeten we niet gaan om een statement te maken. Iedereen heeft er wel een mening over.

Als supporter naar Qatar reizen zal bij vrijwel iedereen zeker geen optie zijn maar ook hier in Vessem is de WK koorts nog ver te zoeken.

't Loeierke discussieert graag mee over morele kwesties maar staat ook voor gezelligheid en entertainment rondom het voetbalspelletje. Daarom gaat 't Loeierke het WK niet boycotten maar is er weer de bekende Loeierke WK Poule!

Iedereen die ergens een link heeft met v.v. Vessem mag deelnemen aan deze poule. Je kunt je aanmelden op deze site. Ben je het wachtwoord vergeten of heb je nog nooit ingelogd op vvvessem.nl laat het dan even weten via whatsapp (0635318648).

Deelname kost 5 euro en wordt volledig verdeeld onder de top 3.

Doe dus mee zodat ook bij jou het WK een beetje begint te leven!

Aanmeldpagina Loeierke WK Poule

Oud ijzer inzamelen
Gepost door: Erik van Riet op 17-10-2022
We gaan weer oud ijzer inzamelen! Op 22 oktober staan er weer containers klaar op het terrein van Piet Becx. Tussen 8:30 en 14:00 uur kunt u het oud ijzer inleveren. Voor het buitengebied rijdt een vrachtwagen rond om het oud ijzer op te halen. Uw bijdrage steunt de vereniging weer enorm, waarvoor dank!

Feestweek!
Gepost door: Erik van Riet op 11-10-2022
Naast de feestavond van komende donderdag is het zondag ook nog eens Super Sunday! Je hoeft dus niet naar München voor een oktoberfest, maar je kan het gewoon mee maken in de Loeier! Tot zondag!

Feestavond 13 oktober!
Gepost door: Erik van Riet op 28-9-2022
Donderdag 13 oktober is het weer tijd voor een feestavond in De Loeier. Ditmaal georganiseerd door Vessem 2. Het belooft een spektakel te worden, dus komt dat zien! Hasta Entonces!

Rabo ClubSupport
Gepost door: Erik van Riet op 5-9-2022
Alle Rabobank leden hebben weer de mogelijkheid om op hun favoriete vereniging te stemmen, en dat is natuurlijk voetbalvereniging Vessem! Volg daarvoor onderstaande link. Jouw stem levert de voetbalvereniging een mooi bedrag op!

STEM HIER

Foto's voetbalkamp 2022
Gepost door: Bas van de Langenberg op 30-8-2022
De foto's van het voetbalkamp zijn beschikbaar gemaakt op de SJO DEES Vessem website.

De ouders/verzorgers hebben een wachtwoord in hun mailbox gehad.

Klik hier voor de foto's

Uitslagen 29 November 2022
Reusel Sp. O17-2 - Vessem/Dees O17-2 (in Vessem)
Oirschot V. O13-1 - Vessem/Dees O13-1
AFG.

Uitslagen 27 November 2022
Tuldania 1 - Vessem 1
Nuenen 3 - Vessem 2
Hilvaria VR ZO - Vessem VR ZO
Vessem 4 - Hilvaria 5
Vessem 3 - Bladella 6

Vandaag jarig
Vandaag is er niemand jarig.

Twitter vv Vessem

Voorspelling Riethoven thuis
Winst

Gelijk