Welkom bij V.V. Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem

Reminder Rabo clubsupport!
Gepost door: Erik van Riet op 23-10-2020
Dit weekend kun je voor het laatst je 2x stemmen uitbrengen aan Voetbalvereniging Vessem. 1x stem was vorig jaar bijna €5 waard, wat dus door de Rabobank aan de club gegeven wordt. Om beide stemmen uit te brengen aan je favoriete club volg je de stappen in de link! En je favoriet club is uiteraard V.V. Vessem.
Stemmen kan uiterlijk tot 25 oktober 17:00u.

KLIK HIER OM TE STEMMEN!

Corona update!
Gepost door: Erik van Riet op 13-10-2020
Vanavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd die morgenavond vanaf 22:00 uur zullen gelden. Helaas betekent dit dat alle competities in het amateurvoetbal zijn stilgelegd. Voor de jeugd zal trainen, met inachtneming van de regels, wel doorgang vinden. Voor de senioren en JO-19 stopt ook het trainen. Houd er rekening mee dat ook de kleedlokalen gesloten zullen zijn. We hopen op ieders begrip en vragen één ieder deze maatregelen in acht te nemen.

Sponsoren bedankt!
Gepost door: Erik van Riet op 10-10-2020
Om de sponsoren van onze nieuwe tenues te bedanken hebben we een geweldig mooi filmpje in elkaar laten zetten. We zijn ontzettend trots op onze sponsoren; Vakgarage P van de Ven, Verkooyen Machines, Café van de Ven, Super Service Henst en De Gouden Leeuw! Nu lopen onze senioren er weer als professionals bij, dank jullie wel!

Rabo ClubSupport
Gepost door: Erik van Riet op 5-10-2020
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor Rabobank leden om voetbalvereniging Vessem te steunen middels Rabo ClubSupport. Zeker in deze tijd is alle steun welkom! Hoe doe je dat? Navigeer naar onderstaande link en stem op voetbalvereniging Vessem! Hartelijk dank namens de vereniging!!

KLIK HIER VOOR DE LINK!

Loeierke online!
Gepost door: Erik van Riet op 5-10-2020
Het eerste Loeierke van seizoen 2020-2021 staat weer online en terug te vinden op deze site. Dus mocht je nog mensen weten die dit schitterende blad niet ontvangen, maar wel graag willen lezen. Verwijs ze dan naar de online versie!

Vragen over maatregelen
Gepost door: Erik van Riet op 3-10-2020
Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn bij onze voetbalwedstrijden. Heb je vragen over deze, of andere maatregelen? Kijk dan eens op de site van de KNVB en navigeer naar corona maatregelen. Om iedereen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden, zullen we de gehele wedstrijd live uitzenden via Facebook. Deze kan je zelfs op je Smart TV streamen! Heb je geen Facebook? Vraag dan je buurman, kind of kleinkind om voor je in te loggen zodat ook jij de hele wedstrijd kunt zien. Ga morgen om 14:30 uur naar de Facebook pagina van V.V. Vessem, vanaf dat kanaal zal de wedstrijd live uitgezonden worden.

Tevens delen we de actuele stand via Twitter, en dus de site. Op die manier mis je niets. Houd dus onze socials in de gaten!

Voetbal is genieten!
Gepost door: Erik van Riet op 2-10-2020
En dat bewijst JO15-1 maar weer eens met dit filmpje. Mooi om te zien dat het plezier er ondanks alles is en hopelijk blijft het voetballen doorgaan!

Corona update!
Gepost door: Erik van Riet op 28-9-2020
Door de nieuwe Corona maatregelen vervalt de update die we afgelopen zaterdag op de site hebben geplaatst. De kantine zal vanaf heden gesloten zijn en er zal zonder publiek gespeeld worden. Verder hebben we besloten om de jaarvergadering op te schorten to nader order.

Klik op het plaatje voor een grotere versie

Aanvullende regels ivm Corona!
Gepost door: Erik van Riet op 26-9-2020
De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen hebben we weer mogen spelen en we hopen dat we dit ivm corona ook kunnen blijven doen. De overheid heeft veiligheidsregio Zuid Oost Brabant vanaf 27 september bestempeld als “zorgelijk” en dat is niet zonder reden. We zien dat diverse wedstrijden in onze regio afgelast worden door coronagevallen bij de spelers. Het virus verspreidt veel sneller om ons heen dan dat we met zijn allen willen. Als voetbalclub gaan we een aantal aanvullende maatregelen treffen en zullen we strenger toe gaan zien op het naleven van de regels.
- Minder mensen (minder stoelen) in de bestuurskamer.
- Max 50 mensen (stoelen) in de kantine
- Indien het te druk wordt vragen we in eerste instantie de tegenstander te vertrekken
- Er wordt buiten een tent op het terras gezet om het aantal mensen te verspreiden.
- Er zal vanuit de kantine alleen achtergrondmuziek gespeeld worden.
- Het draaien van muziek op de meegebrachte boxen is niet toegestaan.
- Hossen en polonaise is uitdrukkelijk verboden
- Er zijn geluiden om op zondag met Vessem kermis (ook van buiten Vessem) naar de kantine te komen. Ook daarom zullen we streng toezien op bovenstaande regels.
- De jaarvergadering vindt plaats in de grote zaal van de Gouden Leeuw op 9 oktober om 20.30 uur.
- We vragen iedereen die op de jaarvergadering wil komen, om vooraf aan te melden bij Arie Schriders via app 06-31304884 of a.schriders@kpnmail.nl
- Op de jaarvergadering verplaatsen we de huldiging van jubilarissen naar een later tijdstip.

We blijven ook hameren op ieders verantwoordelijkheid; houd 1,5 mtr afstand. Spreek elkaar aan en neem je verantwoordelijkheid als je ziet dat dingen niet kunnen. Wij als bestuur zullen dit ook zeker doen, want alleen dan bannen we het virus uit en kunnen we hopelijk snel weer uit de bol gaan.

Het bestuur.

Klik op het plaatje voor een grotere versie

Haal snel je V.V. Vessem sokken!
Gepost door: Erik van Riet op 23-9-2020
Vanaf komende donderdag ligt er in de kantine een bestellijst klaar voor nieuwe v.v. Vessem sokken. Deze kan je eventueel ook zelf halen bij Fairsports.

Uitslagen 18 Oktober 2020
Vessem 1 - H.M.V.V. 1
S.V. Unitas '59 5 - Vessem 2
AFG.

Uitslagen 17 Oktober 2020
Vessem/Dees O19-1 - Riethoven O19-1
AFG.

Vandaag jarig
Vandaag is er niemand jarig.

Twitter vv Vessem

Voorspelling Bergeijk uit
Winst

Gelijk