Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsors v.v. Vessem


Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
23 April 2021 uur
Penaltybokaal

Sportpark De Lille

Programma 11 April 2021
AFG.   Vessem 1 - Tuldania 1
AFG.   Bergeijk 4 - Vessem 3
AFG.   Vessem 2 - S.D.O. '39 2
AFG.   S.D.O. '39 3 - Vessem 4


Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Penaltybokaal vrijdag 23 april
Gepost door: Erik van Riet op 9-4-2021
Geachte jeugdleden, jeugdleiders en trainers,

Na overleg binnen de jeugdcommissie en activiteitencommissie is besloten om, ondanks de coronabeperkingen, het penaltytoernooi door te laten gaan. Op vrijdag 23 april 2021 a.s. wordt weer de voorronde gehouden voor deze jaarlijkse bokaal.

17:30 - 18:45 uur O7, O8, O9, O10, O11
19:00 - 20:00 uur O13, O15, O17, O19

We verwachten van elk team dat er een jeugdleider of trainer minimaal een kwartier voor aanvang op het veld aanwezig is.
Leiders en trainers dragen zorg voor het in acht nemen van de corona maatregelen van zijn of haar team.

De penalty's worden genomen op de seniorenkeepers en de keepers van JO19 van Vessem en Wintelre op sportpark 'De Lille' te Vessem. De beste schutter plaatst zich voor de finale, waar deze later (op een nader te bepalen datum) zullen strijden om de penaltybokaal. Er worden teams samengesteld om een snelle doorstroom te verkrijgen, echter krijgt ieder team een winnaar. Dus als er 2 teams samengesteld zijn zullen er ook 2 winnaars zijn.

Bij verhindering afmelden bij je eigen leider.

Tot ziens op vrijdag 23 april 2021 en succes met oefenen!

Namens Activiteiten- en jeugdcommissie Vessem-DEESKlik op het plaatje voor een grotere versie

Fonds gehandicaptensport
Gepost door: Erik van Riet op 6-4-2021
Ook dit jaar collecteren we weer voor het Fonds Gehandicaptensport. Sport is voor iedereen. Met en zonder handicap. Niemand mag buiten spel staan. En het mooie is; de helft van de opbrengst gaat naar Voetbalvereniging Vessem. Dus klik snel op onderstaande link om een donatie te doen of houd de camera van je telefoon voor de QR-code en ga zo naar de collectebus van Voetbalvereniging Vessem.

Hartelijk dank voor de bijdrage! PS; de actie loopt tot eind april.

KLIK HIER VOOR DONATIE
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Penaltybokaal!
Gepost door: Erik van Riet op 30-3-2021
We zijn verheugd om als jeugd en activiteiten commissie te kunnen mededelen dat het interne jaarlijkse Penaltytoernooi toch veilig kan doorgaan.De voorrondes worden gehouden op vrijdag 23 april op sportpark 'De Lille' in Vessem. Het precieze programma volgt later.

De penalty's worden genomen op de seniorenkeepers en de keepers van JO19 van Vessem en DEES. De beste schutter van ieder team plaatst zich voor de finale. Op een latere, nog te bepalen datum, zullen ze strijden om de felbegeerde penaltybokaal.

Ieder jeugdteam krijgt zijn eigen winnaar. Als er 2 teams samengevoegd worden zullen er ook 2 winnaars zijn, zodat van ieder team iemand de finale haalt.

We vragen de leiders graag minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Mocht je als speler verhinderd zijn, dan graag afmelden bij je leider.

Tot ziens op vrijdag 23 april 2021.

Namens Activiteiten- en jeugdcommissie Vessem-DEESKlik op het plaatje voor een grotere versie

Oud ijzer
Gepost door: Erik van Riet op 22-3-2021
Het inzamelen van het oud ijzer staat weer voor de deur! Zaterdag 3 april staan er weer 2 containers op het terrein van Piet Becx (net als bij het oud papier). Daar kan het oud ijzer tussen 09:00u en 14:00u naartoe gebracht worden. Daarbij zal er altijd iemand van de voetbalclub aanwezig zijn. We vragen u om de instructies van onze vrijwilligers op te volgen en zoveel mogelijk in de auto te blijven zitten.

Indien u spullen heeft die te groot en/of te zwaar zijn om te vervoeren kunt u dit doorgeven aan Coen de Laat (0611011273) of Leon van der Heijden (0653281035). Zij kijken of er iets te regelen is, maar daarvoor kan geen garantie afgegeven worden.

Vanwege milieuregels kunnen wij geen koelkasten en diepvriezers innemen.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!Klik op het plaatje voor een grotere versie

RegioCup
Gepost door: Erik van Riet op 12-3-2021
De KNVB heeft meer informatie beschikbaar gesteld voor het alternatief van de competitie; de RegioCup. Voor meer informatie zie de link hieronder. Daar vind je onder andere terug dat er 12 wisselspelers op de bank mogen zitten. Voor sommigen van ons maar goed ook!

KLIK HIER VOOR MEER INFO


24994.pdf

Jeugd seizoen 2021-2022
Gepost door: Erik van Riet op 25-2-2021
Het lijkt nog zover weg, maar tijdens deze turbulente tijden zijn we alweer bezig met het volgende seizoen. We streven naar een volledig en sportief seizoen. Gelukkig kunnen we nu wel samen trainen en onderling voetballen met elkaar. De uitbreiding naar alle jongvolwassenen tot 27 jaar is alvast een mooie stap vooruit.

De indeling van alle jeugdelftallen is ieder jaar een hele puzzel. Om tijdig te starten en een goede indeling te maken voor het nieuwe seizoen willen we vragen om nieuwe leden op te geven via Arie Schriders; secretaris@vvvessem.nl, of bij een van de jeudcommissieleden voor 31 maart.

Indien je nu lid bent maar na dit seizoen toch wilt stoppen, kun je dit voor 31 maart 2021 doorgeven aan je eigen leider. Niet afgemeld voor 31 maart is opgegeven voor seizoen 2021-2022.

Samen voetballen, groeien en plezier daar gaan we voor in het vervolg van het huidige seizoen. Met een beetje geluk kunnen we nog een paar wedstrijden spelen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!


Voetbal senioren
Gepost door: Erik van Riet op 11-2-2021
De KNVB heeft te kennen gegeven dat de huidige competities niet meer afgerond zullen worden, maar dat er in plaats daarvan kleinschalige regio competities opgestart zullen worden. De zogehete KNVB Regio Cup. De KNVB probeert hiermee het reizen te beperken en het spelen van aantrekkelijke derby's te vergroten.Alles afhankelijk van de ontwikkelingen natuurlijk. Voor meer informatie zie de link hieronder.

Laten we hopen dat we snel weer aan de gang mogen!

Routekaart amateurvoetbal
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Phoxy op jouw training?
Gepost door: Erik van Riet op 29-1-2021
In februari speelt PSV Vrouwen, net als de mannen, een topduel tegen Ajax in Eindhoven. PSV kan de steun van jouw vereniging vanuit huis goed gebruiken. De leden van vv Vessem kunnen PSV aanmoedigen met een persoonlijke boodschap in de vorm van een zelfgemaakt spandoek (of tekening)!

Win een ontmoeting!
De knutselwerken komen tijdens het topduel op PSV Campus De Herdgang te hangen. Het mooiste spandoek maakt kans op een bezoekje van twee speelsters en mascotte Phoxy aan zijn of haar voetbalteam!

Knutselen Jullie mee?
Klik op de link hieronder voor alle informatie over de actie.
De actie loopt tot en met 11 februari 2021. Laat de leider jullie spandoek delen op de app! Sta je voor Ajax? Ook dan mag je een mooie spandoek knutselen voor Ajax.

Veel succes en wij kijken uit naar alle inzendingen.

KLIK HIER VOOR MEER INFO
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Uitslag Enquête
Gepost door: Erik van Riet op 27-1-2021
In december hebben we een enquête gehouden onder de leden. We willen iedereen die de moeite heeft genomen dit in te vullen hartelijk bedanken. De resultaten zijn besproken en dit helpt ons voor het verder bepalen van eventuele acties. Erg waardevol dus!

De uitslag is terug te vinden onder vereniging, enquête uitslag. Daar vind je een korte samenvatting en de antwoorden per vraag. We zien dat de algemene waardering voor VV Vessem dit jaar gemiddeld een 8,1 is, en dat is iets waar we met z'n allen trots op mogen zijn!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Nieuwe hoofdtrainer VV Vessem bekend!
Gepost door: Erik van Riet op 8-1-2021
Komend seizoen 2021-2022 wordt Richard van de Kerkhof hoofdtrainer van VV Vessem. Richard is op dit moment voor het 3e jaar trainer/coach van VV Maarheeze en volgt Waldo van de Besselaar op. ”Vessem doet al een aantal jaar mee om de bovenste plaatsen in de 4e klasse en ik vind het een mooie uitdaging om dat laatste stapje te kunnen zetten” zegt Van de Kerkhof. “Richard is een echt voetbaldier en heeft een heel mooi CV, daarom zijn wij blij dat hij volgend seizoen onze hoofdtrainer wordt” zegt voorzitter Frans Maas. “Laten we hopen dat we volgend seizoen in ieder geval een heel seizoen mogen voetballen en dat we het motto van VV Vessem; Voetbal is Genieten, hoog kunnen houden” vult de 40-jarige Richard van de Kerkhof aan.

Van de Kerkhof heeft zelf gevoetbald op een hoog niveau bij onder andere Blauw Geel, Overpelt en Gemert. Als hoogtepunt is hij uitgeroepen tot beste middenvelder van de hoofdklasse bij laatstgenoemde vereniging. Hij heeft vóór Maarheeze getraind bij Milheezer Boys en Merefeldia.
Klik op het plaatje voor een grotere versie

     


Uitslagen 11 April 2021
Vessem 1 - Tuldania 1
Bergeijk 4 - Vessem 3
Vessem 2 - S.D.O. '39 2
S.D.O. '39 3 - Vessem 4
AFG.
AFG.
AFG.
AFG.

Uitslagen 7 April 2021
Tuldania DA1 - Vessem DA1
AFG.
Vandaag jarig
Vandaag is er niemand jarig.

Twitter vv Vessem

Topscoorders senioren
Jaap van Diessen7
Pieter van Rooij4
Joost Roefs3
Kevin van Helvoort2
Jelle Liebregts2
Arjan Henst2
Niels de Koning1
Robert Henst1
Hein de Laat1
Bas Buijvoets1

Topscoorders junioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Welkom bij V.V. Vessem