Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsor v.v. Vessem
Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
11 Juli 202015.30 uur
Mixtoernooi

Sportpark de Lille

12 September 2020 uur
Klaverblad aftraptoernooi

Sportpark De Lille


Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Trainen tot mix toernooi!
Gepost door: Erik van Riet op 29-6-2020
Het is de komende 2 donderdagen mogelijk om te trainen en wel van 20:00 tot 21:00. Dit om iedereen de kans te geven zich voor te bereiden op het mix toernooi. Ook is 'De Loeier' die avonden geopend vanaf 20:00 uur. Tot dan!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Mixtoernooi 11 juli!
Gepost door: Erik van Riet op 26-6-2020
Zaterdag 11 juli organiseren we een mixtoernooi voor alle senioren teams, 35+, dames, A-jeugd en rustende leden. Geef je snel op, zodat we met eten en drinken rekening kunnen houden! We mogen weer!!!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Klaverblad Aftraptoernooi seizoen 2020 - 2021
Gepost door: Erik van Riet op 18-6-2020
Op zaterdag 12 september starten we het seizoen 2020-2021 voor de jeugdelftallen van JO07 t/m JO15 met het welbekende Klaverblad aftraptoernooi. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op sportpark de Lille in Vessem.
We starten het toernooi rond de middag en sluiten rond etenstijd af met friet en iets lekkers. Tijden en indelingen volgen op een later moment.

Tevens willen we aansluitend aan het toernooi samen met alle vrijwilligers het seizoen goed beginnen met een gezamenlijke BBQ. Deze BBQ is voor alle vrijwilligers, trainers, leiders, de activiteitencommissie en scheidsrechters die betrokken zijn bij de jeugd van vv DEES en vv Vessem.

De BBQ op sportpark de Lille is warm vanaf 18:30 uur. Om bestelling te kunnen doen is opgeven verplicht. Opgeven kan voor 1 september via onderstaande link.

GEEF JE HIER OP voor de BBQ!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Nieuw tenue senioren seizoen 20 - 21
Gepost door: Erik van Riet op 15-6-2020
De senioren elftallen (1 t/m 4) zijn komend seizoen weer toe aan nieuwe tenues. Die hebben we deze keer democratisch gekozen door de spelers van 1 t/m 4 van afgelopen seizoen te vragen om te stemmen op hun favoriet! Bedankt voor het stemmen. Het was lange tijd stuivertje wisselen om de koppositie, maar uiteindelijk hebben we toch een mooie winnaar!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Jeugdindeling Seizoen 2020 - 2021
Gepost door: Erik van Riet op 15-5-2020
Met genoegen delen we bij deze de hernieuwde teamindeling voor de jeugd voor seizoen 2020-2021. We hebben diverse scenario's bekeken en besproken. Naar aanleiding van de ontvangen input, zijn we tot deze definitieve indeling gekomen. Kijk snel onder het tabblad 'JEUGD' om te zien in welk team jij komend seizoen voetbalt!

Op een later moment volgt meer informatie over de start van het seizoen. Vanaf september mogen we hopelijk weer starten met de wedstrijden.

De KNVB probeert ieder jaar weer te verbeteren, met als slogan;

"Plezier en Ontwikkeling voorop"

Met de nieuwe opzet kan iedereen nog beter op zijn of haar niveau voetballen. Daarom zijn er voor de jeugd t/m 12 jaar 4 competitie delen gemaakt.
Waarbij we voorheen gewend waren dat er 2 competitie delen waren, een najaar- en voorjaardeel.
Hiermee komt spelen op je eigen niveau en het plezier wat daarbij hoort nog meer centraal te staan. Meer informatie hierover vind je in de link onderaan dit artikel.

Hoe is de indeling opgebouwd?

Een indeling komt niet zomaar tot stand. Als Jeugdcommissie Dees/Vessem hebben we hiervoor een aantal criteria vastgesteld.

Aantallen (Dispensatie), Ontwikkeling, Plezier, Niveau & verdeling Wintelre en Vessem

Met deze criteria geven we de visie van de KNVB "Plezier en Ontwikkeling voorop" een plek binnen de jeugd van vv Vessem en vv Dees.

Ontwikkeling in de sport, als team en als persoon in het bijzonder vinden we als Jeugdcommissie DEES/Vessem erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven worden de trainingen volgend seizoen zo ingedeeld dat iedereen met zijn of haar eigen team kan trainen. Kan voetballen met zijn of haar leeftijdgenootjes en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Dit kan bijvoorbeeld door middel van carrousel trainingen, techniektrainingen, keeperstrainingen, het samen trainen van 1e, 2e en 3e elftallen of het trainen met hogere leeftijdscategorieën. Hiermee willen we ieders behoefte invullen en "Plezier en Ontwikkeling" centraal neerzetten binnen de clubs.

KLIK hier voor infographic: pupillenvoetbal
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalkamp afgelast!
Gepost door: Erik van Riet op 13-5-2020
Het bestuur heeft in goed overleg met de jeugdcommissie en de kampcommissie besloten om het voetbalkamp niet door te laten gaan. Helaas, maar gezien de onzekere omstandigheden, een noodzakelijke beslissing.

We hopen op een ieders begrip.

Het bestuurKlik op het plaatje voor een grotere versie

Nieuwe drinkflessen mini's
Gepost door: Erik van Riet op 11-5-2020
Vanavond hebben alle mini’s hun eigen drinkfles gekregen. Heel handig in deze tijd! Dank voor deze mooie bijdrage Blox Pensioenen!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Hervatten training JO13 t/m JO19
Gepost door: Erik van Riet op 11-5-2020
De hervatting voor de jeugd t/m 12 jaar is uitermate goed en soepel verlopen.

Na vele positieve reacties van trainers en spelers over het hervatten van de jeugdtrainingen tot en met 12 jaar en het ontvangen van een aantal vragen van de oudere jeugd om ook te kunnen gaan trainen, hebben we hier als JC Vessem/Dees nogmaals naar gekeken.

Na overleg met de trainers hebben we besloten ook de trainingen van de oudere jeugd te gaan hervatten vanaf maandag 11 mei op sportpark de Lille in Vessem. Deze groepen gaan ook 1x per week trainen, dit i.v.m. de beperkte veldcapaciteit op het sportpark.

Hierin verwachten we als clubs van iedereen, en vooral van de spelers wel een verantwoordelijke houding. Dit betekent ten alle tijden het volgen van de voorschriften van het RIVM.
Zoals het volgen van de 1.5 meter regel voor, tijdens en na de training. Het tijdig handenwassen enz. De trainer zorgt voor een prettige en veilige omgeving, maar zal geen politieagentje spelen.
De regels voor de sport staan in de link hieronder nogmaals beschreven.

Trainingsindeling Jeugd:
Mini’s – maandag 18.30-19.30 uur
JO8 – dinsdag 18.30-19.30 uur
JO9-JO10-JO11 – woensdag 18.15-19.15 uur
JO13-1 – woensdag 19.30-20.30 uur
JO13-2 – donderdag 19.30-20.30
JO14-1 – zondag 10.00-11.00 uur
JO15-1 – dinsdag 19.45-20.45 uur
JO15-2 – zaterdag 10.00-11.00 uur
JO17 – (wordt nog ingevuld)
JO19 – (wordt nog ingevuld)

Trainingslocatie

Met de eerder aangekondigde beëindiging van het voetbalseizoen heeft de gemeente het grote onderhoud naar voren gehaald op alle sportvelden. Daarom is er voor de hervatting van de trainingen maar een beperkte ruimte. Om de veiligheid te waarborgen met deze beperkte ruimte is er gekozen om 1x ipv 2x per week te trainen. De ruimte die beschikbaar is, staat hieronder op het plaatje aangegeven.

KLIK HIER VOOR SPELREGELS
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Hervatting jeugdvoetbal VV Vessem - VV DEES
Gepost door: Erik van Riet op 29-4-2020
De op 21 april door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om het jeugdvoetbal weer op gang te brengen. In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

Wat betekent dit voor de jeugd van onze clubs?

De jeugd tot en met 12 jaar gaat weer 1x per week trainen vanaf dinsdag 5 mei t/m 2 juli. Met de inachtneming van extra hygiëne en voorzorgsmaatregelen denken wij als clubs een goede en veilige invulling te kunnen geven aan de training voor deze groep.
Voor de groep van 13 t/m 18 jaar hebben we besloten om de trainingen nu niet te hervatten. Deze beslissing is gebaseerd op het feit dat het advies van de overheid is deze groep alleen te kunnen laten trainen met een tussenruimte van 1.5 meter.
Na overleg met een aantal trainers binnen deze leeftijdsgroep is het voor ons als clubs niet haalbaar deze maatregelen te kunnen waarborgen voor deze groep voor, tijdens en na de trainingen en daarbij ook een leuke en uitdagende trainingen te kunnen aanbieden.
Daarom kiezen we als clubs ervoor nu de trainingen niet te hervatten voor de groep van 13 t/m 18 jaar. Indien de situatie het toelaat zijn we voornemens het volgende seizoen ruim eerder te starten dan normaal voor deze groep.

Trainingsindeling jeugd t/m 12 jaar:
Maandag – Mini’s – 18.30 – 19.30 uur
Dinsdag – JO8-1 en JO8-2 – 18.30-19.30 uur
Woensdag – JO9-1, JO9-2 en JO10-2 – 18.15 -19.15 uur
Woensdag – JO13-1 & JO14* 19.30 – 20.30 uur
Donderdag – JO10-1 en JO11-1 18.15- 19.15 uur
Donderdag – JO13-2 19.30 – 20.30 uur
*Indien hij/zij 12 is en 13 wordt mag hij/zij komen trainen totdat hij/zij 13 is geworden.

“De Spelregels”

Vanuit de gemeente wordt de sporthervatting gecoördineerd. De Gemeente Eersel heeft strenge protocollen opgesteld die we met zijn allen moeten bewaken en waaraan we ons ten alle tijde moeten houden.
Hierin vragen we als clubs van iedereen, en vooral ook van de kinderen een verantwoordelijke houding. De trainer zorgt voor een prettige en veilige omgeving, maar zal geen politieagentje spelen.
Om de trainingen in goede en veilige banen te leiden is het niet toegestaan om als ouder of supporter te komen kijken ,of op het sportpark te komen tijdens de trainingen. Het ophalen en afzetten van uw kind op de parkeerplaats is wel toegestaan, neem hierbij ook de geldende 1.5 meter afstand en het samenscholingsverbod van maximaal 3 personen in acht.
Daarnaast is het verplicht vanuit de gemeente dat er altijd een Corona-coördinator aanwezig is op het sportpark.Indien de trainer vragen heeft omtrent de Corona protocollen kan die contact opnemen met de club Corona-coördinator.
Voor beide clubs is Jeroen Swaanen de Corona-coördinator en hij is bereikbaar via 06-21883380.

Onderaan dit artikel staat een link met de verplichte voorschriften voor de sporter, ouder en trainer. Lees deze voorschriften goed door en bespreek ze met je kind voor de 1e training, hiermee zorgen we samen voor een veilige omgeving voor iedereen.

Trainingslocatie;
Met de eerder aangekondigde beëindiging van het voetbalseizoen heeft de gemeente het grote onderhoud naar voren gehaald op alle velden in de gemeente. Daarom is er voor de hervatting van de trainingen maar een beperkte ruimte. Om de veiligheid te waarborgen met deze beperkte ruimte is er gekozen om 1x ipv 2x per week te trainen. De ruimte die beschikbaar is, is aangegeven op het plaatje hieronder.

KLIK HIER VOOR SPELREGELS
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Zaterdag 2 mei oud ijzer!
Gepost door: Erik van Riet op 29-4-2020
Vanwege het Corona virus hebben we besloten om het inzamelen van oud ijzer niet op de gebruikelijke wijze te doen, omdat het hierbij lastig is om te voldoen aan de maatregelen. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven om van zijn oud ijzer af te komen en ook om als vereniging toch nog een centje bij te verdienen, hebben we het volgende kunnen organiseren;
Op 2 mei mogen wij (net als bij het oud papier) twee containers plaatsen op het terrein van Piet Becx. Daar kan het oud ijzer tussen 09:00 u en 14:00 u naartoe gebracht worden. Daarbij zal er altijd iemand van de voetbalclub aanwezig zijn.

Indien u spullen heeft die te groot en/of te zwaar zijn om te vervoeren dan kunt u dit doorgeven aan Coen de Laat (0611011273) of Leon van der Heijden (0653281035). Zij kunnen kijken of er iets te regelen is, maar hiervoor kunnen wij natuurlijk geen garantie geven. Graag uw begrip hiervoor.

Vanwege milieuregels kunnen wij helaas GEEN KOELKASTEN EN DIEPVRIEZERS innemen. Wij willen u vragen om samen met ons de Corona maatregelen zo goed mogelijk in acht te nemen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Bestuur V.V. Vessem

     

Vandaag jarig
Vandaag is er niemand jarig.

Twitter vv Vessem

Topscoorders senioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Topscoorders junioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Welkom bij V.V. Vessem