Welkom bij V.V. Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem

Verboden te voetballen
Gepost door: Erik van Riet op 27-6-2022
Tot 31 juli is het niet toegestaan om op de velden te voetballen in verband met recent uitgevoerd onderhoud! Om volgend seizoen weer met een mooie grasmat te kunnen starten, vragen we hier iedereen rekening mee te houden. Dank je wel!

Indeling seizoen 2022-2023
Gepost door: Bas van de Langenberg op 18-6-2022
Hieronder tref je de teamindelingen aan voor het seizoen 2022-2023.

Klik hier

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen jullie weer terug te zien bij de start van de nieuwe competitie.

Namens de Jeugdcommissie SJO Dees/Vessem

Vrijwilligers voor dorpsfeest
Gepost door: Erik van Riet op 15-6-2022
Er hebben zich inmiddels al aardig wat vrijwilligers gemeld voor het dorpsfeest voor zaterdag 16 juli. Dat is natuurlijk fantastisch. We zoeken nog steeds vrijwilligers. Zie de afbeelding hieronder voor openstaande 'vacatures'. Hoe meer mensen er mee doen vanuit de voetbalvereniging, hoe meer er van de opbrengst naar de club gaat. Dus doe mee! Meld je aan via een appje naar Erik van Riet op 06 30112404!

Nacompetitie Vessem 1
Gepost door: Erik van Riet op 13-6-2022
De tegenstander van Vessem in de nacompetitie is (een oude) bekend(e); Dommelen! Aankomende donderdag om 19:30 u is de aftrap op sportpark De Lille en onze jongens kunnen alle aanmoedigingen gebruiken. Dus pak die Vessem sjaal en tot donderdag!

Prijzen loterij Pinksteren
Gepost door: Erik van Riet op 7-6-2022
Er zijn nog een aantal prijzen van de loterij tijdens het Pinkstertoernooi niet opgehaald. In het schema hieronder zie je welke prijzen dit zijn. LET OP: de omkadering (groen of blauw) moet ook van de juiste kleur zijn om in de prijzen te vallen.

Prijzen zijn tot maandag 13 juni af te halen bij Bart van der Heijden- Flinkert 1B- Vessem tel: 0651137272

Afsluiting seizoen jeugd
Gepost door: Erik van Riet op 7-6-2022
Aankomende vrijdag is er een afsluitende voetbalclinic voor alle jeugdteams!

Pinksterzondag!
Gepost door: Erik van Riet op 28-5-2022
Pinksteren komt steeds dichterbij en naast een mooi toernooi voor de jeugd en Forza op zaterdag, wat je ook zeker niet wilt missen, is er ook op zondagavond een mooi feestje in de tent. Met maar liefst 2 Nederlandstalige zangers, draait ook ieder team een setje om te bepalen wie niet zou misstaan op een festival. Het wordt 1 groot spektakel, dus verzamel je teamgenoten of kom gewoon kijken want dit wil je niet missen!

Kampioenen!
Gepost door: Erik van Riet op 21-5-2022
Vandaag is de O15-1 kampioen geworden! Een fantastische prestatie. Van harte gefeliciteerd!

Programma pinkstertoernooi
Gepost door: Erik van Riet op 21-5-2022
Het programmaboekje van het Pinkstertoernooi staat online onder Activiteiten op deze site. Hier vind je plattegronden, tijden en de spelregels. We zien jullie graag op het mooiste toernooi van de Kempen!

Super Sunday
Gepost door: Erik van Riet op 19-5-2022
Aankomende zondag is het seizoensafsluiting bij VV Vessem. Daar gaan we natuurlijk een knallend feest van maken, met maar liefst 3 thuiswedstrijden een dj en een hoop gezelligheid. Dat wil je niet missen!

Vandaag jarig
Vandaag is er niemand jarig.

Twitter vv Vessem

Topscoorders senioren