Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsor v.v. Vessem
Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
19 Januari 2019 uur
Indoor Speedsoccer toernooi

Best

1 Februari 2019 uur
Receptie Arie Schriders 50 jaar lid

De Loeier

28 Juni 2019 uur
Voetbalkamp29 Juni 2019 uur
Voetbalkamp30 Juni 2019 uur
Voetbalkamp

Programma 19 Januari 2019
11:00   DEES/Vessem O13-1 - Hoogeloon O13-1
14:30   R.K.V.V.O. O17-1 - DEES/Vessem O19-2

Programma 20 Januari 2019
AFG.   Vessem 2 - Z.S.C. 2
14:30   Vessem 1 - Nieuw Woensel 1Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Indoor Speedsoccer toernooi
Gepost door: Ted Blox op 9-1-2019
Op zaterdag 19 januari houdt VV Vessem/VV Dees een indoor Speedsoccertoernooi voor de jeugdteams t/m de O15.
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Beste wensen!!!
Gepost door: Ted Blox op 1-1-2019
VV Vessem wenst iedereen een gezond en sportief 2019! De meesten wensen wij ook sportief succes! :-)
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Fijne kerstdagen!
Gepost door: Ted Blox op 24-12-2018
VV Vessem wenst iedereen fijne kerstdagen! We zien jullie graag op 2e Kerstdag vanaf 13:00 uur in De Loeier voor de kerstwandeling!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

O15-1 kampioen!
Gepost door: Ted Blox op 16-12-2018
De kampioenenregen houdt aan! Gisteren is ook de O15-1 kampioen geworden!

Jongens en meisjes, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Jaarlijkse enquete komt er weer aan!
Gepost door: Ted Blox op 16-12-2018
Beste leden,

Zoals ieder jaar de laatste jaren, willen we graag de “thermometer van de club”, de enquête weer naar jullie sturen. Voor ons als bestuur is de uitslag belangrijk om te weten hoe de leden over onze club denken. Sfeer en sportiviteit, organisatie, communicatie en faciliteiten zoals sportpark, kleedlokalen, kantine komen bij de vragen aan bod. Wij als bestuur nemen regelmatig de uitslag van de vragenlijst ter hand om besluiten te nemen. Voor alle leden is het een mooi instrument om je stem te laten horen. Dat mag positief, maar natuurlijk ook kritisch. Hoe meer mensen meedoen, des te beter het beeld. Dus laat je stem horen.

Mocht je vóór 18 december geen enquête hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar maas-michelle@live.nl. Je ontvangt dan alsnog een enquête.

Ted Blox
namens het bestuur

Vessem/Dees O9-1 kampioen!
Gepost door: Ted Blox op 15-12-2018
Vandaag werd Vessem/Dees O9-1 kampioen!! De tweede kampioen van de gecombineerde teams!

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Geniet van de frietjes!:-)
Klik op het plaatje voor een grotere versie

O11-1 Kampioen!
Gepost door: Ted Blox op 11-12-2018
Zaterdag 8 december 2018 is een historische datum! Op deze dag werd namelijk voor het eerst een team van de combinatie VV Vessem en VV Dees kampioen! Deze eer viel te beurt aan de spelers van de O11-1!
Uiteraard gingen de spelers op de platte kar door Vessem en Wintelre! Daarna werden frietjes gegeten in De Loeier.

Jongens, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!


Klik op het plaatje voor een grotere versie

Waldo en Vessem gaan met elkaar verder!
Gepost door: Ted Blox op 9-12-2018
Trainer Waldo van den Besselaar begint na de zomer aan zijn vierde seizoen bij de vierdeklasser uit Vessem. De samenwerking verloopt volgens het bestuur en de trainer naar wens en beiden spreken hiermee het vertrouwen opnieuw uit in elkaar. Vorig seizoen won Vessem de 3e periode en streed het tot de laatste wedstrijddag om de titel. VV Vessem is zeer verheugd dat Van den Besselaar langer aan de club verbonden blijft!

Op de foto voorzitter Frans Maas (r) en Waldo van den Besselaar

Klik op het plaatje voor een grotere versie

Opgeven hanentoepen
Gepost door: Ruud van Aaken op 7-12-2018
De opgaves voor het Hanentoepen stromen binnen. Na 2 trainingen zijn al 38 deelnemers, een ober, een kok en barman aangemeld. Om te weten hoeveel Hanen, kippenpootjes, eieren en andere kip-lekkernijen we moeten inslaan het verzoek om je tijdig aan te melden. Aanmelden kan ook via de app naar Ruud van Aaken of a.s. zondag bij Huub Soetens in de kantine. Zorg dat je het niet mist en kukel mee!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Dag van de vrijwilliger
Gepost door: Ted Blox op 7-12-2018
Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger! VV Vessem bedankt al haar vrijwilligers voor de inzet die zij zo vaak en onbezoldigd laten zien! Zonder vrijwilligers kan de club niet bestaan.

Alle vrijwilligers van de club zijn uitgenodigd voor een gezellig samenzijn op zaterdag 5 januari in de Loeier! We hopen dan iedereen te mogen verwelkomen!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Kerstwandeling!
Gepost door: Ted Blox op 7-12-2018
Zoals ieder jaar organiseert VV Vessem op 2e Kerstdag haar jaarlijkse Kerstwandeling! Nu is het ook mogelijk om 10 km te lopen! Onderweg wordt u voorzien van een hapje en drankje. Bij terugkomst in De Loeier staat de erwtensoep al voor u klaar!

Meer info? Klik op het plaatje!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Vooraankondiging Voetbalkamp 2019!!!
Gepost door: Ted Blox op 3-12-2018
Op 28, 29 en 30 juni 2019 is het weer zover! Het jaarlijkse voetbalkamp voor de jeugd van VV Vessem en VV Dees! Voor velen het hoogtepunt van het seizoen! Kopieer onderstaande link in je browser om een impressie te zien van het voetbalkamp 2018.

https://youtu.be/KulmvwQISyk

Je kunt je in januari opgeven voor het voetbalkamp. Dan volgt ook mee informatie.


Hou deze site in de gaten!


Idee voor Sinterklaas!
Gepost door: Ted Blox op 23-11-2018
Vanaf nu is de nieuwe Vessem/Dees merchandise te bestellen! Mooie spullen voor de feestdagen! Voor meer info, klik op het plaatje!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Kantine heet vanaf nu De Loeier!
Gepost door: Ted Blox op 16-11-2018
Dames en heren, de naam van de tot voor kort naamloze kantine is bekend! Gisteren is met overweldigende meerderheid gestemd voor De Loeier! De naam De Loeier is bedacht en ingediend door Frans Maas. Frans is 54 jaar en woont in Vessem. Hij bedacht de naam toen hij in de kantine stond en door het raam uitkeek over de schier oneindige schoonheid van sportpark de Lille tegen een strakblauwe hemel, met de prachtige bosrand op de achtergrond. Het plaatje leek getekend door Anton Pieck! In zijn hand had hij de laatste editie van ons clubblad, 't Loeierke. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en het was alsof hij van een hogere macht de naam "De Loeier" doorkreeg. Hier moest hij iets mee doen! De rest is inmiddels geschiedenis.....


Iedereen tot snel in De Loeier op De Lille!

Website doet raar
Gepost door: Ted Blox op 10-11-2018
Vanaf 1 december geldt er een nieuw internetprotocol waar onze website op moet worden voorbereid. Vanwege technische werkzaamheden kan het zijn dat de website er af en toe anders uitziet dan u gewend bent. Na 1 december werkt de site weer normaal.
Resumee Overflakkee: website doet af en toe raar. Komt goed!

Jubilarissen gehuldigd!
Gepost door: Ted Blox op 6-11-2018
Afgelopen zondag na de wedstrijd van het eerste elftal zijn 7 jubilarissen gehuldigd (op foto ontbreekt Jan van Hout) vanwege hun 50-jarig lidmaatschap! Samen zijn zij dus al 350 jaar lid van onze vereniging!
Dit heuglijke feit is flink gevierd in de kantine, waar de jubilarissen met hun entourage waren uitgenodigd. De gedecoreerden in hun zondagse outfit, mooie woorden van de voorzitter, bloemen voor de partners, het plaatje was compleet!

Mannen, bedankt voor jullie trouw en we hopen jullie nog lang en vaak op De Lille te zien!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Walking Football
Gepost door: Ted Blox op 27-9-2018
Onze vereniging heeft sinds sinds enige tijd een aantal nieuwe leden. Geen jeugdleden, maar een groep waarvan iedereen bij zijn eigen vereniging al een heel voetballeven achter zich heeft. Sommigen waren al eens lid van vv Vessem en de anderen komen uit Eersel, Duizel, Bladel, Reusel, Best, Veldhoven en zelfs uit Eindhoven. Deze groep heeft elkaar gevonden dankzij de nieuwste vorm van voetbal, het zogenaamde
walking football.

Als wij op vrijdagmiddag het sportpark opkomen ligt ons veldje al klaar. We starten met een gezamenlijke kop koffie, spelen vervolgens ons wekelijkse partijtje voetbal en na een verdiende douche is er ook nog tijd voor de derde helft in de kantine. Die kop koffie vooraf van de club (dank je wel vv Vessem) en de consumpties na afloop zijn er dankzij de inzet van Arie Schriders (dank je wel Arie).

De huidige leeftijd varieert van 60 tot 72 en iedereen geniet er op zijn eigen manier van om weer op dat veld te staan en een balletje te trappen. Als het weer en de toestand van het veld het toelaten, willen we zelfs
tijdens de winterstop gewoon doorgaan.

Binnen vv Vessem is er ongetwijfeld nog een hele groep die dit ook leuk vindt. Maar onbekend maakt on-bemind. Daarom hierbij de uitnodiging KOM GEWOON EEN KEER KIJKEN OF MEEDOEN. Volgens mij ben jij dan ook verkocht.

De Oldstars

Pool Vessem 1
Gepost door: Ted Blox op 18-9-2018
Ook dit jaar is het weer mogelijk om te gokken op de wedstrijden van het eerste! Meer informatie over de Vessem pool vind je hierboven onder het kopje Pool! Deelname is 5 euro, opgeven bij Peter Rademakers!


De competitie begint op 23 september. Je kunt ook later instappen en nog gewoon meedoen met de pool. Geef je op vóór zondag 23 september en loop geen punten mis!

PS Matchfixing is niet toegestaan!

Licht op de fiets, erg belangrijk!
Gepost door: Ted Blox op 18-9-2018
De dagen worden korter, wat betekent dat er weer wordt getraind in het donker. Door de verlichting op de velden kan iedereen gelukkig gewoon blijven trainen. Het is heel belangrijk dat ook de verlichting op de fietsen weer wordt aangezet. De sportparken van Vessem en Dees liggen een stukje buiten de bebouwde kom aan donkere wegen. Zorg daarom dat je gezien wordt en veilig op de training en thuis komt! Zet je licht op de fiets aan!

Lagere elftallen trainen om 20:30 uur
Gepost door: Ted Blox op 17-9-2018
Vanaf komende donderdag trainen de lagere elftallen weer om 20:30 uur!

     


Uitslagen 15 Januari 2019
Reusel Sport/Cotrans 1 - Vessem 1
0 - 1

Uitslagen 13 Januari 2019
Tuldania 1 - Vessem 1
2 - 2
Vandaag jarig
Guy Ansems12 jaar

Voorspelling Nieuw Woensel thuis
Winst

Gelijk

Verlies

85.7%2.9%11.4%

Klik op de titel voor alle voorspellingen

Topscoorders senioren
Pleun Verkooyen7
Jelle Liebregts (Predikant)7
Carolijn van Rooij6
Ruud van der Heijden5
Rob de Koning5
Jaap van Diessen4
Rob Couwenberg3
Bas de Laat3
3
Luuk Dekkers3

Topscoorders junioren
Pieter van Rooij11
Robin Swaanen9
Ivar Verschuuren8
Bas Veldman3
Marnick Olislagers3
Midas Loeffen3
Joris van Hest2
Thijs van Lieshout1

Welkom bij V.V. Vessem