Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsors v.v. Vessem


Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
17 Maart 202416:00 uur
Super Sunday

De Loeier

22 Maart 202420:00 uur
Vrijwilligersavond

De Loeier

12 April 202420:00 uur
Voetbalquiz in duo's

De Loeier

21 April 202416:00 uur
Super Sunday

De Loeier

Programma 3 Maart 2024
14:30   R.K.V.V.O. 1 - Vessem 1
10:30   De Weebosch VR ZO1 - Vessem VR ZO1
10:00   Rood Wit V. 3 - Vessem 4
AFG.   Vessem 3 - Bergeijk 7
10:00   Marvilde 2 - Vessem 2

Programma 6 Maart 2024
20.00   Bladella DA1 - Vessem DA1


Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Vertrouwenscontactpersoon
Klik hier voor meer informatie over de vertrouwenscontactpersoon van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Trainen afgelast
Gepost door: Coen de Laat op 29-2-2024
Vanavond is het trainen helaas weer afgelast i.v.m. de natte velden. De Loeier is wel open vanaf 20:00 uur. Mocht het trainen de komende weken nogmaals afgelast worden dan is de kantine wel geopend vanaf 20:00 uur.

Vrijwilligersavond!
Gepost door: Erik van Riet op 22-2-2024
Voor alle vrijwilligers binnen onze vereniging; zet 22 maart in je agenda! Op deze avond willen wij onze vrijwilligers graag bedanken voor hun inzet. Drankjes zullen klaar staan en er zullen versnaperingen uitgedeeld worden. Vanaf 20:00 u is de Loeier geopend. Tot dan!

Vertrouwenscontactpersoon
Gepost door: Erik van Riet op 19-2-2024
Iedereen moet kunnen sporten in een veilige omgeving. Wanneer jij op jou vereniging gevoelens van onveiligheid ervaart, bijvoorbeeld door ongewenste aanrakingen, of opmerkingen, heb je het recht om ‘nee’ te zeggen. We spreken hier over onwenselijk grensoverschrijdend gedrag. Het kan een moeilijke stap zijn om ‘nee’ te zeggen, maar weet dat je daarom binnen onze voetbalvereniging VVVessem terecht kan bij een vertrouwens contact persoon ( VCP ).

Voorbeelden van onwenselijk grensoverschrijdend gedrag zijn discriminatie, pesten, seksuele intimidatie of misbruik, opmerkingen over geaardheid of geloof, agressie en geweld.

Wat doet een vertrouwens contact persoon ( VCP ):

Nadat je melding hebt gemaakt bij de VCP, neemt de VCP contact met je op om een afspraak te maken. In het gesprek wat hierop volgt, wordt eerst de procedure besproken om daarna een inhoudelijk gesprek te voeren. Tijdens het gesprek kijken we wat de hulpvraag is en welke stappen er genomen kunnen worden. Naast de mogelijke vervolg stappen welke worden afgesproken met de melder, zal de VCP, samen met het bestuur van de vereniging, kijken welke mogelijkheden er zijn grensoverschrijdend gedrag te voorkomen aan de hand van het beleid.

Wanneer je melding wil maken van grensoverschrijdend gedrag, kun je dit melden aan de vertrouwens contact persoon via: VCP@vvvessem.nl. Binnen onze vereniging is dat Riny van de Loo. Dit is ook terug te vinden onder het kopje vereniging en dan V.C.P.Klik op het plaatje voor een grotere versie

Addendum Loeierke
Gepost door: Erik van Riet op 12-2-2024
Het stuk vanuit de Jeugdcommissie is per abuis niet in 't Loeierke gekomen, excuus daarvoor. Hieronder lees je alsnog de inhoud.

Terug van weggeweest

Het jaar 2023 ligt alweer achter ons en na een geslaagd Oliebollentoernooi op 31 december jl. in Wintelre, Knegsel en Middelbeers blikken we vooruit naar het komende voetbaljaar.

Voorjaar

Op het moment van schrijven teisteren sneeuw en kou het jeugd -en amateurvoetbal. Vrieskou, sneeuw en het vele hemelwater zorgen voor onbespeelbare velden. Helaas zijn daardoor de laatste periode vele trainingen afgelast en blijft de komende periode een risico. Na de winterstop starten we met een extra JO8 team en waarschijnlijk zullen nieuwe Oekraïense kinderen aansluiten bij de diverse jeugdtrainingen. Aangezien we het belangrijk vinden dat iedereen kan trainen bieden we als alternatief de mogelijkheid namens de verenigingen om ergens in de zaal te trainen. Uiteraard zijn alternatieve trainingen ook mogelijk zoals een bosloop, trimbaan etc.

Scheidsrechtercursus en vereniging scheidsrechtercursus

Op donderdag 5 januari jl. hebben we in de kantine van V.V. Vessem een scheidsrechtersavond georganiseerd voor beginnende jeugdscheidsrechters dmv. een Kahootquiz en het doornemen van KNVB spelregels t/m JO12. We waren blij verrast dat de quiz aandachtig en serieus werd gevolgd en ook goed werd ingevuld, chapeau! In totaal waren er 16 jeugdspelers aanwezig en ze hebben allemaal aangegeven dat ze willen starten met fluiten van KNVB jeugdwedstrijden en dat ze ook bij het Hemelvaartstoernooi en Pinkstertoernooi inzetbaar willen zijn. Dit is een mooie ontwikkeling. Ook 2 jeugdleden zijn jl. gestart met het volgen van de cursus verenigingsscheidsrechter van de KNVB bij de Beerse Boys. Riny vd Loo en Jeroen Swaanen hebben aangegeven dat ze de jeugdscheidsrechters wederom willen gaan begeleiden tijdens wedstrijden.

Techniektrainingen

Tevens is het weer gelukt om een blok techniektrainingen (8 stuks) te organiseren voor de jeugd van JO06 t/m JO14 van SJO Dees-Vessem en KSC (Knegsel Steensel Combinatie). We bieden de mogelijkheid aan voor de jeugdleden van JO6-JO7 om om de week de trainingen te volgen en deze te halveren tot 4 trainingen. We zijn er gezamenlijk van overtuigd dat trainen met leeftijdgenoten uit een ander dorp de juiste weerstand en tegenstand biedt en zodoende meer uitdaging geeft. Ook deze editie staat weer onder leiding van Twan Demin met ‘Voetbalschool de Kempen’. De trainingen vinden wederom plaats op sportpark de Lille ivm. de ruime en goede faciliteiten. Afhankelijk van het aantal opgaven starten we op 25 februari om 9.30 uur met de jongste groepen en om 10.30 uur met de oudere.

Samenwerking jeugd SJO VV Dees-VV Vessem

In de 2e week van januari hebben we met een afvaardiging van beide hoofdbesturen van VV Dees en VV Vessem bij elkaar gezeten om lopende zaken binnen de jeugd te bespreken waaronder Alcohol 18+, contributie, kleding/sponsoring Klaverblad, VCP vertrouwenspersoon, vrijwilligersavond, sleutelplan, website SJO Dees-Vessem en wat verder ter tafel kwam. De SJO Dees-Vessem site (https://deesvessem.nl) is al enige tijd Online maar nog te weinig zichtbaar onder de mensen in Vessem en Wintelre. We zijn bezig om deze te koppelen aan de Homepage van VV Vessem en VV Dees. Het is zeker al de moeite waard om deze site te volgen.

Voetbalkamp

De datum voor de 1ste vergadering voor het voetbalkamp op 28-29 -30 juni as. staat alweer in de agenda en het beloofd dit jaar wederom een spetterende editie te worden. Dus graag deze data in de agenda vastzetten!
Al met al staan er het komende jaar weer vele activiteiten op de agenda en we hopen uiteraard dat we op 27 januari as. weer kunnen starten met het spelen van jeugdwedstrijden want zonder voetbal is het leven toch een stuk saaier. Wij wensen iedereen vooral veel voetbalplezier en een sportief voetbaljaar met hopelijk vele mooie wedstrijden. Wij hebben er als jeugdcommissie weer veel zin in.

Namens de jeugdcommissie SJO Dees-Vessem
Gerard van LoonKlik op het plaatje voor een grotere versie

Carnavalsdinsdag!
Gepost door: Erik van Riet op 6-2-2024
Op de dinsdagochtend met carnaval is het vanaf 11:11u weer bal in de Loeier! De voetbal/korfbal organiseert weer een waar spektakel: de Masked VOKOls! Uiteraard komen de Spekstruiven ook op bezoek. We spelen in teams en iedereen kan meedoen, ongeacht de grootte van je team. Dus verzamel iedereen en kom dat feest meemaken!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Alaaf Alaaf Alaaf
Gepost door: Erik van Riet op 17-1-2024
Er is veel carnavalsnieuws te melden binnen onze vereniging. Jeugdprins Baakie, Mads Baak (JO13-1) en jeugdprinses Klapperke, Merle Jacobs (JO11-1) zullen bij de kinderen voorop gaan in de polonaise. Afgelopen zaterdag is ons ter oren gekomen dat na een sprookjesachtige onthulling ook de 'grote' Prins een gewaardeerd lid is van onze vereniging, namelijk Ted Blox! Samen met adjudant Ruud Verbaant zullen ze de scepter dit jaar zwaaien over Struifdonk als Prins BLoxxi en Adjudant Meulekwèker! Ted is actief lid bij de 45 + en trainer JO11-2 en Ruud Verbaant is trainer/leider van de JO12-1.

Namens Voetbalvereniging Vessem willen we onze hoogheden van harte feliciteren en heel veel plezier wensen de komende weken. We zien jullie uiteraard graag terug in de Loeier op carnavalsdinsdag. Alaaf Alaaf Alaaf!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Kerstwandeling
Gepost door: Erik van Riet op 16-12-2023
Zorg dat je 2e kerstdag niets plant, want er staat weer een spectaculaire kerstwandeling op het programma. Lekker naar buiten met een kerstpuzzel, samen met vrienden of familie nakeuvelen. En daarna uiteraard een afterparty in de Loeier!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetballend en toepend de winterstop in!
Gepost door: Ruud van Aaken op 11-12-2023
De avonden worden kouder en de velden steeds natter maar dat weerhoudt ons niet om de winterstop goed in te vliegen!

Daarom wordt a.s. donderdag 14 december uitgepakt met het "Arie Schriders Mix toernooi" waarbij alle senioren, zowel actief als rustende leden, welkom zijn om mee te strijden. Vanaf 19:30 uur zal het toernooitje beginnen op sportpark De Lille.

Daarna gaat de strijd verder maar dan in de kantine tijdens alweer de 4e leg van de Open Vessemse kampioenschappen HANENTOEPEN. Snap je het verschil tussen harten en klaveren en ken je de volgorde van de boer t/m de 10? Dan heb je voldoende kennis om mee te strijden om de heerlijk voorgegaarde haantjes. Heb je daarnaast de eigenschap dat je erg luid kunt kukelen, dan kan je deze prijs eigenlijk al niet meer mislopen. En krijg je het toch voor elkaar om zonder prijs naar huis te gaan dan word je altijd nog overladen door Kippie snacks en kluifjes en enorm veel gezelligheid.

Bij voorkeur voor beide evenementen vooraf aanmelden i.v.m. de voorbereidingen maar mocht je ter plekke bedenken dat je toch wel mee wilt doen, dan kun je uiteraard nog gewoon aansluiten.

Zorg dus dat je erbij bent (en dat je de vrijdag niet te vroeg moet beginnen op 't werk)Klik op het plaatje voor een grotere versie

JO11-1 KAMPIOEN
Gepost door: Bas van de Langenberg op 10-12-2023
JO11-1 is ongeslagen KAMPIOEN

Klik hier voor meer


Nieuwe hoofdtrainer Vessem
Gepost door: Erik van Riet op 8-12-2023
Henri van den Braak gaat in seizoen 2024-2025 bij V.V.Vessem aan de slag.

Komend seizoen 2024-2025 wordt Henri van den Braak hoofdtrainer van 3 e klasser V.V.Vessem. Henri is op dit moment voor het 4 e jaar trainer/coach van DVG uit Liempde en volgt Richard van de Kerkhof op. “Vessem is een echte dorpsclub, waarover ik veel positieve reacties heb gehoord”. “In de gesprekken met het bestuur en een afvaardiging van de spelers voelde ik direct een klik en ik heb veel zin om met deze relatief jonge selectie aan de slag te gaan” zegt Van den Braak. “Ook wij zijn enorm blij met een trainer van dit kaliber en
deze staat van dienst” aldus voorzitter Frans Maas.

Henri van den Braak (61) heeft van zijn 17e tot zijn 32e in het eerste van Taxandria gespeeld. Na zijn start als trainer bij DVG zit hij op dit moment weer bij deze club. Daartussenin is hij trainer geweest bij RKSV Boxtel, VV Helvoirt, Taxandria, RKSV Oisterwijk, Beerse Boys, en Hilvaria. De aansprekende successen zijn het kampioenschap van Hilvaria in de 3e klasse en de opmars van de Beerse Boys van de 4e naar de 1e klasse.Klik op het plaatje voor een grotere versie

     


Uitslagen 3 Maart 2024
R.K.V.V.O. 1 - Vessem 1
De Weebosch VR ZO1 - Vessem VR ZO1
Rood Wit V. 3 - Vessem 4
Vessem 3 - Bergeijk 7
Marvilde 2 - Vessem 2
0 - 3
0 - 0
0 - 4
AFG.
7 - 2

Uitslagen 2 Maart 2024
Terlo O18-1 - Vessem/Dees O18-1
Merefeldia O18-1 - Vessem/Dees O18-2
R.P.C. O16-2 - Vessem/Dees O16-1
De Raven O13-1 - Vessem/Dees O13-1
Z.S.C. O10-1 - Vessem/Dees O10-1
Waalre O12-1 - Vessem/Dees O12-1
Bergeijk O11-2 - Vessem/Dees O11-2
DOSKO '32 O11-1 - Vessem/Dees O11-1
D.B.S. O9-5 - Vessem/Dees O9-2
Reusel Sp. O7-3 - Vessem/Dees O7-1
Hapert O8-2 - Vessem/Dees O8-1
De Raven O8-2 - Vessem/Dees O8-3
R.K.V.V.O. O8-4 - Vessem/Dees O8-2
D.B.S. O9-3 - Vessem/Dees O9-1
U.N.A. O6-1 - Vessem/Dees O6-1
1 - 3
1 - 5
1 - 14
0 - 9
13 - 4
4 - 6
6 - 6
7 - 1
4 - 4
5 - 19
6 - 1
5 - 17
8 - 2
3 - 15
15 - 2
Vandaag jarig
Frans van Doormaal70 jaar
Sven Trommelen26 jaar
Niek van Rooij22 jaar

Twitter vv Vessem

Amateurvoetbaleindhoven.nl

Voorspelling R.K.V.V.O. uit
Winst

Gelijk

Verlies

55.1%21.8%23.1%

Klik op de titel voor alle voorspellingen

Topscoorders senioren
Merijn van Ham9
Zaher Al-shaar9
Corné de Haas7
Jop de Laat7
Bart Vugts7
Jaap van Diessen7
Willem van de Vondervoort6
Frans van Diessen5
Nanne van Hout5
Louis van Diessen4

Topscoorders junioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Welkom bij V.V. Vessem