Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsor v.v. Vessem
Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
21 Oktober 2018 uur
Super Sunday

Kantine V.V. Vessem

20 December 201821.30 uur
Hanentoepen

Kantine V.V. VessemProgramma 20 Oktober 2018
12:30   Edn/Rkdsv O13-1 - DEES/Vessem O13-1
14:30   Vessem/DEES O19-1 - Brabantia O19-3
14:30   Vessem/DEES O19-2 - Bergeijk O19-2
10:30   DEES/Vessem O9-1 - Tuldania O9-1
10:00   Terlo O9-2 - DEES/Vessem O9-4

Programma 21 Oktober 2018
14:30   Vessem 1 - Hoogeloon 1
09:45   Bladella 5 - Vessem 2

Programma 24 Oktober 2018
20.00   Terlo DA1 - Vessem DA1Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Komende zondag Super Sunday!
Gepost door: Ted Blox op 17-10-2018
Komende zondag speelt Vessem 1 op De Lille tegen Hoogeloon! De wedstrijd tussen beide titelkandidaten belooft een mooie pot te worden. Na afloop van de wedstrijd zorgt een sfeerverhogende DJ voor de muzikale noot! Voor de leden van de lagere elftallen zijn goedkope consumptiebonnen te verdienen!


Het bovenstaande bij elkaar opgeteld betekent komende zondag Super Sunday!

Van de kantinecommissie!
Gepost door: Ted Blox op 14-10-2018
Donderdag 25 oktober is het Japanse avond in de kantine!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Walking Football
Gepost door: Ted Blox op 27-9-2018
Onze vereniging heeft sinds sinds enige tijd een aantal nieuwe leden. Geen jeugdleden, maar een groep waarvan iedereen bij zijn eigen vereniging al een heel voetballeven achter zich heeft. Sommigen waren al eens lid van vv Vessem en de anderen komen uit Eersel, Duizel, Bladel, Reusel, Best, Veldhoven en zelfs uit Eindhoven. Deze groep heeft elkaar gevonden dankzij de nieuwste vorm van voetbal, het zogenaamde
walking football.

Als wij op vrijdagmiddag het sportpark opkomen ligt ons veldje al klaar. We starten met een gezamenlijke kop koffie, spelen vervolgens ons wekelijkse partijtje voetbal en na een verdiende douche is er ook nog tijd voor de derde helft in de kantine. Die kop koffie vooraf van de club (dank je wel vv Vessem) en de consumpties na afloop zijn er dankzij de inzet van Arie Schriders (dank je wel Arie).

De huidige leeftijd varieert van 60 tot 72 en iedereen geniet er op zijn eigen manier van om weer op dat veld te staan en een balletje te trappen. Als het weer en de toestand van het veld het toelaten, willen we zelfs
tijdens de winterstop gewoon doorgaan.

Binnen vv Vessem is er ongetwijfeld nog een hele groep die dit ook leuk vindt. Maar onbekend maakt on-bemind. Daarom hierbij de uitnodiging KOM GEWOON EEN KEER KIJKEN OF MEEDOEN. Volgens mij ben jij dan ook verkocht.

De Oldstars

Pool Vessem 1
Gepost door: Ted Blox op 18-9-2018
Ook dit jaar is het weer mogelijk om te gokken op de wedstrijden van het eerste! Meer informatie over de Vessem pool vind je hierboven onder het kopje Pool! Deelname is 5 euro, opgeven bij Peter Rademakers!


De competitie begint op 23 september. Je kunt ook later instappen en nog gewoon meedoen met de pool. Geef je op vóór zondag 23 september en loop geen punten mis!

PS Matchfixing is niet toegestaan!

Licht op de fiets, erg belangrijk!
Gepost door: Ted Blox op 18-9-2018
De dagen worden korter, wat betekent dat er weer wordt getraind in het donker. Door de verlichting op de velden kan iedereen gelukkig gewoon blijven trainen. Het is heel belangrijk dat ook de verlichting op de fietsen weer wordt aangezet. De sportparken van Vessem en Dees liggen een stukje buiten de bebouwde kom aan donkere wegen. Zorg daarom dat je gezien wordt en veilig op de training en thuis komt! Zet je licht op de fiets aan!

Lagere elftallen trainen om 20:30 uur
Gepost door: Ted Blox op 17-9-2018
Vanaf komende donderdag trainen de lagere elftallen weer om 20:30 uur!

Nieuws uit de kantine!
Gepost door: Ted Blox op 12-9-2018
Donderdag aanstaande vindt de introductie plaats van het eerste speciaal bier van de maand! Een nieuwe traditie bij VV Vessem! Maar dat is nog niet alles!
Aanstaande zondag is de introductie van de eerste keuken specialiteit van de maand.
Zo blijft onze kantine DE ontmoetingsplaats voor fijnproevers! We zien jullie graag donderdag na afloop van de training en zondag in de kantine! Laat je verrassen!

Filmpje voetbalkamp online!
Gepost door: Ted Blox op 23-7-2018
Het filmpje van het geweldige voetbalkamp 2018 staat online! Wil je weten hoe het was op ‘t Caves in Wintelre? Kopieer het onderstaande adres in je browser en laat je verrassen!

Veel plezier!

https://youtu.be/KulmvwQISyk
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Gepost door: Ted Blox op 23-7-2018


Klaverblad Aftraptoernooi!
Gepost door: Ted Blox op 9-7-2018
Het seizoen zit erop, de vakanties staan voor de deur en we kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen! Gelijk aan vorig seizoen gaan we in het nieuwe seizoen van start met het Klaverblad Aftrap Toernooi!

Waar? Sportpark De Lille in Vessem

Wanneer? Zaterdagochtend 25 augustus

Hoe laat? Aanwezig om 9:30 uur, start om 10:00 uur.

Voor wie? Teams O-13, O-11, O-9 en Mini's.

Zorg dat je erbij bent want het wordt weer gezellig! Na afloop is er een frietkar, dus je hoeft geen boterhammen mee te nemen!

Nieuwe bestuursleden!
Gepost door: Ted Blox op 6-7-2018
Tijdens de afgelopen jaarvergadering hebben Teun van der Heijden en Leon van der Heijden afscheid genomen van het bestuur. Ze hebben beiden 5 jaar in het bestuur gezeten. Wij bedanken beide heren voor hun inzet en gezelligheid!


Als opvolgers verwelkomen wij Roel Adriaans en Ed de Koning in het bestuur. Roel neemt zitting in de sponsorcommisie en Ed neemt kantinezaken voor zijn rekening. Wij zijn erg blij met de komst van de heren en wensen hen veel succes en plezier!


Indeling jeugdteams 2018-2019
Gepost door: Ted Blox op 14-6-2018
De indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2018-2019 staat online!

Kantinemedewerkers gezocht!
Gepost door: Ted Blox op 28-5-2018
Wil je jezelf en de club vooruit helpen? Word kantinemedewerker bij VV Vessem! Een leuk team met een ideale mix van jong en ou... ervaren is op zoek naar jou! Als je minimaal 14 jaar bent kun je aan de slag in onze 3 sterren-keuken! Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je ook barman of -vrouw zijn! Werkdagen zijn zaterdag en zondag en ook voor op donderdagavond zijn we op zoek naar iemand! Neem voor meer informatie contact op met Kees van der Aa ?(06-23615583?) en we zien je snel in de kantine!

Vrijwilligers TrekkerTrek gezocht!
Gepost door: Ted Blox op 7-5-2018
De stichting Vessem vur Vessem organiseert al jaren de TrekkerTrek. Een deel van de opbrengst gaat naar de verenigingen die helpen bij de organisatie van dit evenement. Voor dit jaar is de stichting nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Mensen kunnen zich aanmelden bij Stichting Vessem vur Vessem door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@trekkertrekvessem.nl. Je kunt dan in overleg bepalen welke dag of welk dagdeel je gaat helpen. Door te vermelden dat je namens Voetbalvereniging Vessem helpt, ontvangt VV Vessem een percentage van de opbrengst. En daar zijn we heel blij mee! Op die manier kunnen we de contributie laag houden en blijft voetballen bij onze club bereikbaar voor iedereen!
De Trekkertrek wordt gehouden op 29 juli. De vrijwilligers zijn nodig op de dag zelf, de week ervoor en de week erna.
Dus steun VV Vessem en meld je aan op vrijwilligers@trekkertrekvessem.nl!

Alvast bedankt!

Logo’s bordsponsoren gevraagd
Gepost door: Ted Blox op 26-4-2018
VV Vessem wil graag de sponsoren van een bord langs het veld ook zichtbaar maken op de digitale schermen in de kantine. Bordsponsoren die hun naam graag terugzien op deze schermen kunnen een logo van hun bedrijf mailen naar Ruud Verbaant, r_verbaant@hotmail.com. Alvast bedankt!

Voetbalkamp
Gepost door: Teun van der Heijden op 20-3-2018
Reminder opgave voetbalkamp 2018:

Ook dit jaar gaan we met de jeugd van onze voetbalverenigingen weer op kamp en wel in het weekend van vrijdag 29 juni tot zondag 1 juli 2018.
De uitnodigingen zijn reeds verstuurd en we hebben nog niet van iedereen een reactie ontvangen. Opgave via het aanmeldingsformulier kan nog tot 23 maart!!

Om mee te gaan op kamp houden we nog steeds de onderstaande grenzen aan:
- Oudste jeugd; grens hiervoor 1e schooljaar
middelbaar onderwijs.
- Jongste jeugd; zit in groep 3 of hoger van
het basisonderwijs.

Dit jaar gaan de kinderen uit Wintelre die spelen in een combinatie team mee op kamp. Zij moeten dan wel voldoen aan de bovenstaande grens van “oudste jeugd”. Vanaf volgend jaar zal ook de jongste jeugd uit Wintelre uitgenodigd worden.

De Kampcommissie


Gedragsregels
Gepost door: Ted Blox op 22-1-2018
Binnen VV Vessem gelden gedragsregels om ongewenst gedrag te voorkomen. Deze regels zijn opgesteld door NOC-NSF. Hieronder vindt u deze gedragsregels.
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Waldo van den Besselaar verlengt bij Vessem!
Gepost door: Ted Blox op 15-12-2017
Trainer Waldo van den Besselaar heeft zijn contract bij VV Vessem met een jaar verlengd. Het bestuur van de club en Van den Besselaar spraken al in een vroeg stadium uit graag met elkaar verder te gaan. Gisteren werden de handtekeningen gezet door voorzitter Frans Maas (links) en Waldo. VV Vessem is zeer verheugd met het feit dat Waldo volgend jaar aan zijn 3e seizoen bij de vierdeklasser begint!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Verlichting fietspad tussen beide sportparken
Gepost door: Ted Blox op 8-10-2017
Omdat onze jeugdspelers nu wekelijks van Wintelre naar Vessem of van Vessem naar Wintelre fietsen, zijn vv Vessem en vv DEES samen met de gemeente in overleg gegaan.

Dit met als doel onze spelers onderweg nog meer het gevoel van veiligheid te kunnen geven. De gemeente stond er direct voor open om met ons mee te denken.Ook nu hadden we elkaar weer snel gevonden en zijn dan ook blij met het resultaat: Het fietspad tussen ‘De Lille’ en ‘De Meren’ wordt van extra verlichting voorzien.

Gekozen is voor een vorm van ‘oriëntatie verlichting’, passend in het beleid van de gemeente om de buitengebieden zoveel mogelijk licht-luw te houden.Concreet betekent dit dat op dit stuk fietspad zo’n 5 a 6 lantaarnpalen worden geplaatst. Op plekken waar de aanwezige straatverlichting nog onvoldoende uitstraalt naar het fietspad.

Wanneer alles volgens planning verloopt gaan we hier nog dit jaar van genieten. Dus zie je binnenkort wat graafwerkzaamheden tussen Wintelre en Vessem, dan weet je waarom.Een compliment naar een heel praktisch meedenkende gemeente is hier zeker op zijn plaats!


Loeierke 1 nu ook digitaal te lezen
Gepost door: Ruud van Aaken op 7-10-2017
De eerste druk van clubblad 't Loeierke in het seizoen 2017-2018 is nu ook digitaal te lezen. Mocht je de hard copy dus per ongeluk met het oud papier hebben meegegeven, pak dan gerust je telefoon of tablet en lees alle verhalen, punten en andere belangrijke zaken van v.v. Vessem nu ook vanaf het scherm op bijv. de wc, bank of ander ideale plaats waar je helemaal tot rust kunt komen.

     


Uitslagen 14 Oktober 2018
H.M.V.V. 1 - Vessem 1
Vessem 2 - Tuldania 2
De Zuiderburen 3 - Vessem 3
Vessem 4 - S.V. Valkenswaard 8
1 - 3
AFG.
2 - 3
3 - 3

Uitslagen 13 Oktober 2018
Acht M2 - DEES/Vessem M1
S.V.S.O.S. M2 - DEES/Vessem M2
Vessem/DEES O11-1 - Stee./Kneg. O11-1
O.D.C. O11-4 - Vessem/DEES O11-2
Hapert O11-2 - Vessem/DEES O11-3
Cast./Net. O13-1 - DEES/Vessem O13-1
Rood Wit V. O13-2 - DEES/Vessem O13-2
Valkensw. O15-5 - Vessem/DEES O15-1
Geldrop O15-6 - Vessem/DEES O15-2
DEES/Vessem O17-1 - Reusel Sp. O17-2
Vessem/DEES O19-1 - Hoogeloon O19-1
Vessem/DEES O19-2 - Bladella O19-3
DEES/Vessem O9-1 - D.B.S. O9-4
DEES/Vessem O9-2 - Rood Wit V. O9-3
O.D.C. O9-3 - DEES/Vessem O9-3
3 - 10
24 - 1
10 - 5
11 - 1
6 - 2
AFG.
13 - 0
1 - 30
4 - 3
0 - 4
8 - 2
8 - 2
11 - 4
9 - 4
1 - 5
Vandaag jarig
Ad Nouwens 70 jaar
Stijn Huijbers 38 jaar
Bas Beerens 13 jaar
Ties Coopal 8 jaar

Voorspelling Hoogeloon thuis
Winst

Gelijk

Verlies

76.9%17.9%5.1%

Klik op de titel voor alle voorspellingen

Topscoorders senioren
3
Ruud van der Heijden2
Pleun Verkooyen2
Ruud van Aaken2
Kevin van Helvoort2
Chris van Ham2
Niels de Koning1
Rob Couwenberg1
Luuk Liebregts1
Marijn van Rooij1

Topscoorders jeugd O19 en O17
Pieter van Rooij6
Bas Veldman3
Ivar Verschuuren3
Midas Loeffen2
Joris van Hest1
Robin Swaanen1
Welkom bij V.V. Vessem