Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsors v.v. Vessem


Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
24 September 202120:00 uur
Jaarvergadering

Kantine


Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Spelers gezocht!
Gepost door: Erik van Riet op 26-7-2021
We zoeken nog spelers om onze lagere elftallen te completeren. Twijfel jij om (weer) te gaan voetballen en wil je dat in één van onze lagere elftallen doen? Meld je of jullie dan aan bij Hans van Diessen of Arie Schriders en dan zien we je graag komend seizoen schitteren!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalclinic een succes!
Gepost door: Erik van Riet op 18-6-2021
De eerste voetbalclinic voor de jeugd was een succes! Mede dankzij de bezielende training van een aantal selectie spelers, jeugdtrainers en de nieuwe hoofdtrainer. Dank voor deze mooie clinic, op naar de volgende!Klik op het plaatje voor een grotere versie

update: jeugdindeling 2021-2022
Gepost door: Erik van Riet op 15-6-2021
Met genoegen delen we bij deze de hernieuwde teamindeling voor de jeugd voor seizoen 2021-2022. Kijk bij jeugd onder teamindeling waar je bent ingedeeld. We hebben diverse scenario's bekeken en besproken naar aanleiding van ontvangen input en zijn tot deze definitieve teamindeling gekomen.

Op een later moment volgt meer informatie over de start van het seizoen. Vanaf september mogen we hopelijk weer starten met de wedstrijden.

De KNVB probeert ieder jaar weer te verbeteren met de slogan; plezier en ontwikkeling voorop! Met de nieuwe opzet, zoals ook vorig jaar de bedoeling was, kan iedereen nog beter op zijn of haar niveau voetballen. Daarom is er voor de jeugd t/m 12 jaar 4 competitiedelen gemaakt ipv de 2 delen voorheen (voorjaar en najaar). Hiermee komt spelen op je eigen niveau en het plezier wat daarbij hoort nog meer centraal te staan. Meer informatie vind je in onderstaande link.

Een indeling komt niet zomaar tot stand. Als jeugdcommissie DEES/Vessem hebben we hiervoor een aantal criteria vastgesteld; Aantallen (dispensatie), ontwikkeling, plezier, niveau, inzet. Met deze criteria geven we de visie van de KNVB 'Plezier en Ontwikkeling voorop' een plek binnen de jeugd van vv Vessem en vv DEES.

Ontwikkeling in de sport, als team en als persoon in het bijzonder vinden we als JC DEES/Vessem erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven worden de trainingen volgend seizoen zo ingedeeld dat iedereen met het eigen team en leeftijdsgenootjes kan trainen en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Bijvoorbeeld door middel van carrouseltrainingen, techniektrainingen, keeperstrainingen, het samen trainen van 1e, 2e en 3e elftallen of het trainen met hogere leeftijdscategorieën. Hiermee willen we ieders behoefte invullen en 'Plezier en Ontwikkeling' centraal neerzetten binnen de clubs.

MEER INFO PUPILLENVOETBAL
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalkamp 2021!
Gepost door: Erik van Riet op 13-6-2021
Beste ouder(s),

Ook dit jaar gaan we met de jeugd van onze voetbalverenigingen weer op kamp en wel in het weekend van zaterdag 17 to en met zondag 18 juli.

I.v.m. de huidige corona maatregelen en de richtlijnen/protocollen vanuit de betrokken instanties, hebben we voor dit jaar een 'light-versie' van het kamp georganiseerd zodat deze happening er iets anders uitziet dan normaal.

Kijk voor meer informatie en het formulier voor het inschrijven op de website van DEES door op de onderstaande link te klikken. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 17 juni.

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Klaverblad Hemelvaartstoernooi
Gepost door: Erik van Riet op 11-6-2021
Beste leiders, trainers,

Alle seinen staan op groen dat het (verplaatste) Klaverblad Hemelvaartstoernooi bij vv DEES zaterdag 3 en zondag 4 juli bij gelijkblijvende regelgeving kan doorgaan.

Inmiddels zijn bijna alle toernooicategorieën gevuld, wat we natuurlijk super vinden. Bij een aantal categorieën is het nog mogelijk om in te schrijven. Graag brengen we JO15 (inschrijven JO14 is ook mogelijk) en het JO7 toernooi extra onder de aandacht. Kijk voor actuele inschrijfmogelijkheden van alle teams, via onderstaande link, onder het kopje 'inschrijven' bij 'kies divisie'.

Per leeftijdscategorie zijn er een verschillend aantal wedstrijden en wedstrijdlengtes. We vragen aan de leiders zich minimaal 30 minuten voor de 1ste wedstrijd te melden bij het secretariaat. Daar krijgt hij/zij eventuele aanvullende informatie aangereikt.

Toeschouwers zijn helaas nog niet toegestaan en wij rekenen dus op maximaal 3 begeleiders tot JO11 en 5 begeleiders JO12+ teams. Vriendelijke verzoeken wij jullie per team 'hesjes' in een afwijkende kleur dan het thuistenue mee te nemen.

Houd je mail in de gaten, want mochten er alsnog voorafgaand aan het toernooi Corona versoepelingen worden doorgevoerd, dan ontvangen jullie in de week voorafgaand aan het toernooi een update voor de dan geldende regels tijdens het toernooi. Kijk 2 dagen voor jullie speeldag voor de actuele starttijden op de link hieronder.

Zo maken we er met z'n allen weer een fantastisch mooi toernooi van, tot dan!

Met sportieve groet,
Toernooicommissie van vv DEES / het Klaverblad Hemelvaarttoernooi

PS; zie bericht hieronder voor meer info over het penaltybokaal

INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN


Finale penaltytoernooi jeugd
Gepost door: Erik van Riet op 11-6-2021
Net als voorgaande jaren hebben we onlangs de voorrondes gehouden voor het befaamde penaltybokaal. Normaal wordt deze finale gehouden op de zaterdag van het Pinkstertoernooi in Vessem. Helaas is dit toernooi dit jaar niet doorgegaan. Wij, als jeugd- en activiteitencommissie, hebben toch gemeend deze finale te houden tijdens een georganiseerd voetbalevenement. Het Hemelvaartstoernooi bij VV DEES is verzet naar 3 en 4 juli en dit is dan ook een mooie gelegenheid om de finale van de penaltybokaal te houden. We verwachten de finalisten dan op zaterdag 3 juli om 17:00 uur op sportpark De Meren. Ook de finalisten van de keepers zijn dan uitgenodigd om te bepalen wie van hen de minst gepasseerde doelverdediger wordt.

Graag zien we de volgende finalisten terug op zaterdag 3 juli om 17:00 uur op sportpark De Meren te Wintelre.

JO6 Thijs Blox JO10-1 Gus Schenning
JO7-1 Pepijn de Kok JO11-1 Rijk van Loon
JO7-2 Siem van Hoof JO11-2 Raf van Roij
JO8-1 Dex van Helvoort JO13-1 Jari Liebregts
JO8-2 Senn Eltink JO13-2 Leon Verrijt
JO9-1 Wess Liebregts JO15-1 Luuk Adriaans
JO9-2 Mats Baak JO15-2 Tim van Vugt
JO9-3 Ravi van Herk JO17 Freek van Bussel

Keepers;
Marijn van Rooij
Jop de Laat
Thomas Tholen

Veel aanmeldingen EK Poule 2020
Gepost door: Ruud van Aaken op 8-6-2021
We zitten inmiddels op meer dan 80 aanmeldingen voor de Loeierke EK Poule. Met nog een paar dagen te gaan moet het lukken om de 100 deelnemers te halen. Aanmelden en invullen kan t/m vrijdag 11 juni 2021 18:00 uur.

Er zijn ook al veel deelnemers die het ingevuld hebben maar er is er pas één geweest die echt scherp was bij het voorspellen (of ergens anders ook een EK poule precies hetzelfde probeerde in te vullen). Maar er zat een klein foutje in het speelschema van de kwartfinale (de site waar dit van overgenomen was bleek het niet goed te hebben staan). Daardoor kan het zijn dat je een land op de verkeerde plaats hebt verspeld (bv. uit/thuis team omgedraaid of de landen bij de verkeerde wedstrijd)

Kijk dus allemaal even naar de kwartfinale, halve finale en finale of alles voor jou klopt, zo niet pas het dan even aan voor vrijdag 11 juni 21:00 uur en geef dit ook even door aan andere deelnemers.

Succes met het invullen en veel plezier tijdens het EK met deze EK Poule!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalclinic jeugd!
Gepost door: Erik van Riet op 7-6-2021
Oproep aan alle jeugdleden tot en met 15 jaar! Op 18 juni organiseren wij in samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer van de Vessemse selectie Richard van de Kerkhof een voetbalclinic. Richard zal worden ondersteund door spelers van de selectie. We starten om 18:15 uur en eindigen omstreeks 19:30 op sportpark De Lille. Iedereen is vrijblijvend welkom. We hopen op een grote opkomst.

Aanmelden is niet nodig, tot dan!

Sportieve groet jeugdcommissie Vessem/DEES.

Regiocup Jeugd start 5 juni
Gepost door: Erik van Riet op 31-5-2021
Goed nieuws! Met ingang van 5 juni mogen jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen weer plaatsvinden en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup. De Cup wordt gespeeld in de volgende weekenden: 5 en 6 juni, 12 en 13 juni, 19 en 20 juni en 26 en 27 juni. Vandaag aan het einde van de dag wordt het programma zichtbaar in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met O18, wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.Klik op het plaatje voor een grotere versie

Teams jeugd bekend!
Gepost door: Erik van Riet op 29-5-2021
De nieuwe seizoensindeling voor de jeugd is bekend. Kijk snel wie je teamgenoten zijn komend seizoen! Veel plezier en succes!

     

Vandaag jarig
Joris Verrijt15 jaar

Twitter vv Vessem

Stand EK Poule
1. Carien van Diessen308
2. Michelle Maas290
3. Jesper van Ham263
4. Gert Olislagers248
5. Karel van Riet244
6. Bart de Laat240
7. Bas Buijvoets236
8. Gijs Leermakers233
9. Roel Adriaans230
10. Hein de Laat229
11. Roel Sterken229
12. Pieter van Rooij228
13. Freek van Bussel227
14. Waldo van den Besselaar226
15. Niels de Koning223
16. Erik van Aaken222
17. Hein de Koning222
18. Corneel Langermans221
19. Rob de Koning220
20. Willem v/d Vondervoort217
21. Gus Willemsen216
22. Johan van Riet209
23. Rein van Rooij207
24. Wess Liebregts205
25. Coen Wouters202
26. Milou Waterschoot201
27. Eric van de Ven197
28. Ineke van Diessen197
29. Frans van Anrooij196
30. Adrie Huybers193
31. Hans van Diessen193
32. Eef van Diessen192
33. Christel Huybers188
34. Liza Wouters187
35. Roy Hakkens187
36. Luuk Adriaans186
37. Boet van Hoof185
38. Geert van Aaken185
39. Juup van de Berg185
40. Erik van Riet184
41. Anneloes van Rooij183
42. Joep Sterken182
43. Kevin van Helvoort182
44. Merijn van Ham182
45. Huub Soetens181
46. Sepp van Loon181
47. Ed de Koning180
48. Luca Verhagen180
49. Bram Dekkers179
50. Carolijn van Rooij179
51. Pieter Huijbers179
52. Rens van Gerwen178
53. Teun van der Heijden178
54. Bart van der Heijden177
55. Paul Coopal177
56. Kris Willems176
57. Stijn Huijbers176
58. Willem van Aaken176
59. Jop de Laat175
60. Keetie Kolsters174
61. Merle Jacobs172
62. Richard van de Kerkhof172
63. Arie Schriders171
64. Louis van Diessen171
65. Stijn Swaans171
66. Jaap van Diessen167
67. Wiep Michielse167
68. Willem Meulenbroeks167
69. Marijn van Rooij166
70. Kevin van Spreuwel165
71. Lars van Heijst165
72. Rene van Diessen165
73. Rolf Liebregts165
74. Chris van Ham164
75. Gerard van Loon164
76. Jannes Langermans164
77. Willem Pieter Henst164
78. Frans van Diessen163
79. Team JO9-1163
80. Jeroen Swaanen162
81. Huubke van Nunen160
82. Menno Aalders160
83. Ruud van der Heijden159
84. Toon Olislagers159
85. Hans Couwenberg158
86. Susan Langermans156
87. Ted Blox156
88. John van Gerwen155
89. Erwin v/d Ven153
90. Harm Gilsing153
91. Roel Wirken153
92. Ruud van Aaken153
93. Rijk van Loon151
94. Bram van den Oetelaar150
95. Faas van Loon148
96. Henk v/d Ven148
97. Teun Langermans148
98. Dirk Jacobs147
99. Robert Henst146
100. Thomas Maas143
101. Luuk Neggers142
102. Roy van Hoof142
103. Henri Swaans141
104. Daan Verkooyen139
105. Maarten van Bussel136
106. Frans Maas131
107. Job Jansen118

Topscoorders senioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Topscoorders junioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Welkom bij V.V. Vessem