Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsors v.v. Vessem


Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
3 Juli 202117:00 uur
Penaltybokaal finale

VV DEES

3 Juli 2021 uur
Klaverblad Hemelvaartstoernooi

De Meren

4 Juli 2021 uur
Klaverblad Hemelvaartstoernooi

De Meren

17 Juli 2021 uur
Jeugdkamp24 September 202120:00 uur
Jaarvergadering

Kantine

Programma 26 Juni 2021
14:30   Dees/Vessem O17-1 - Best Vooruit O17-4
12:30   Dees/Vessem O15-2 - D.B.S. O15-3
12:15   D.B.S. O15-2 - Dees/Vessem O15-1
11:30   Helvoirt O13-1 - Vessem/Dees O13-1
11:00   Vessem/Dees O9-1 - Bladella O9-1
11:00   Dees/Vessem O11-2 - Stee./Kneg.B. O11-1
10:15   Reusel Sport O10-2 - Vessem/Dees O10-1
09:30   Vessem/Dees O9-3 - Best Vooruit O9-3
09:00   Wilh. Boys O8-4 - Dees/Vessem O8-1

Programma 28 Juni 2021
18:30   Vessem/Dees O9-2 - Dommelen O9-2


Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Voetbalclinic een succes!
Gepost door: Erik van Riet op 18-6-2021
De eerste voetbalclinic voor de jeugd was een succes! Mede dankzij de bezielende training van een aantal selectie spelers, jeugdtrainers en de nieuwe hoofdtrainer. Dank voor deze mooie clinic, op naar de volgende!Klik op het plaatje voor een grotere versie

update: jeugdindeling 2021-2022
Gepost door: Erik van Riet op 15-6-2021
Met genoegen delen we bij deze de hernieuwde teamindeling voor de jeugd voor seizoen 2021-2022. Kijk bij jeugd onder teamindeling waar je bent ingedeeld. We hebben diverse scenario's bekeken en besproken naar aanleiding van ontvangen input en zijn tot deze definitieve teamindeling gekomen.

Op een later moment volgt meer informatie over de start van het seizoen. Vanaf september mogen we hopelijk weer starten met de wedstrijden.

De KNVB probeert ieder jaar weer te verbeteren met de slogan; plezier en ontwikkeling voorop! Met de nieuwe opzet, zoals ook vorig jaar de bedoeling was, kan iedereen nog beter op zijn of haar niveau voetballen. Daarom is er voor de jeugd t/m 12 jaar 4 competitiedelen gemaakt ipv de 2 delen voorheen (voorjaar en najaar). Hiermee komt spelen op je eigen niveau en het plezier wat daarbij hoort nog meer centraal te staan. Meer informatie vind je in onderstaande link.

Een indeling komt niet zomaar tot stand. Als jeugdcommissie DEES/Vessem hebben we hiervoor een aantal criteria vastgesteld; Aantallen (dispensatie), ontwikkeling, plezier, niveau, inzet. Met deze criteria geven we de visie van de KNVB 'Plezier en Ontwikkeling voorop' een plek binnen de jeugd van vv Vessem en vv DEES.

Ontwikkeling in de sport, als team en als persoon in het bijzonder vinden we als JC DEES/Vessem erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven worden de trainingen volgend seizoen zo ingedeeld dat iedereen met het eigen team en leeftijdsgenootjes kan trainen en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Bijvoorbeeld door middel van carrouseltrainingen, techniektrainingen, keeperstrainingen, het samen trainen van 1e, 2e en 3e elftallen of het trainen met hogere leeftijdscategorieën. Hiermee willen we ieders behoefte invullen en 'Plezier en Ontwikkeling' centraal neerzetten binnen de clubs.

MEER INFO PUPILLENVOETBAL
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalkamp 2021!
Gepost door: Erik van Riet op 13-6-2021
Beste ouder(s),

Ook dit jaar gaan we met de jeugd van onze voetbalverenigingen weer op kamp en wel in het weekend van zaterdag 17 to en met zondag 18 juli.

I.v.m. de huidige corona maatregelen en de richtlijnen/protocollen vanuit de betrokken instanties, hebben we voor dit jaar een 'light-versie' van het kamp georganiseerd zodat deze happening er iets anders uitziet dan normaal.

Kijk voor meer informatie en het formulier voor het inschrijven op de website van DEES door op de onderstaande link te klikken. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 17 juni.

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Klaverblad Hemelvaartstoernooi
Gepost door: Erik van Riet op 11-6-2021
Beste leiders, trainers,

Alle seinen staan op groen dat het (verplaatste) Klaverblad Hemelvaartstoernooi bij vv DEES zaterdag 3 en zondag 4 juli bij gelijkblijvende regelgeving kan doorgaan.

Inmiddels zijn bijna alle toernooicategorieën gevuld, wat we natuurlijk super vinden. Bij een aantal categorieën is het nog mogelijk om in te schrijven. Graag brengen we JO15 (inschrijven JO14 is ook mogelijk) en het JO7 toernooi extra onder de aandacht. Kijk voor actuele inschrijfmogelijkheden van alle teams, via onderstaande link, onder het kopje 'inschrijven' bij 'kies divisie'.

Per leeftijdscategorie zijn er een verschillend aantal wedstrijden en wedstrijdlengtes. We vragen aan de leiders zich minimaal 30 minuten voor de 1ste wedstrijd te melden bij het secretariaat. Daar krijgt hij/zij eventuele aanvullende informatie aangereikt.

Toeschouwers zijn helaas nog niet toegestaan en wij rekenen dus op maximaal 3 begeleiders tot JO11 en 5 begeleiders JO12+ teams. Vriendelijke verzoeken wij jullie per team 'hesjes' in een afwijkende kleur dan het thuistenue mee te nemen.

Houd je mail in de gaten, want mochten er alsnog voorafgaand aan het toernooi Corona versoepelingen worden doorgevoerd, dan ontvangen jullie in de week voorafgaand aan het toernooi een update voor de dan geldende regels tijdens het toernooi. Kijk 2 dagen voor jullie speeldag voor de actuele starttijden op de link hieronder.

Zo maken we er met z'n allen weer een fantastisch mooi toernooi van, tot dan!

Met sportieve groet,
Toernooicommissie van vv DEES / het Klaverblad Hemelvaarttoernooi

PS; zie bericht hieronder voor meer info over het penaltybokaal

INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN


Finale penaltytoernooi jeugd
Gepost door: Erik van Riet op 11-6-2021
Net als voorgaande jaren hebben we onlangs de voorrondes gehouden voor het befaamde penaltybokaal. Normaal wordt deze finale gehouden op de zaterdag van het Pinkstertoernooi in Vessem. Helaas is dit toernooi dit jaar niet doorgegaan. Wij, als jeugd- en activiteitencommissie, hebben toch gemeend deze finale te houden tijdens een georganiseerd voetbalevenement. Het Hemelvaartstoernooi bij VV DEES is verzet naar 3 en 4 juli en dit is dan ook een mooie gelegenheid om de finale van de penaltybokaal te houden. We verwachten de finalisten dan op zaterdag 3 juli om 17:00 uur op sportpark De Meren. Ook de finalisten van de keepers zijn dan uitgenodigd om te bepalen wie van hen de minst gepasseerde doelverdediger wordt.

Graag zien we de volgende finalisten terug op zaterdag 3 juli om 17:00 uur op sportpark De Meren te Wintelre.

JO6 Thijs Blox JO10-1 Gus Schenning
JO7-1 Pepijn de Kok JO11-1 Rijk van Loon
JO7-2 Siem van Hoof JO11-2 Raf van Roij
JO8-1 Dex van Helvoort JO13-1 Jari Liebregts
JO8-2 Senn Eltink JO13-2 Leon Verrijt
JO9-1 Wess Liebregts JO15-1 Luuk Adriaans
JO9-2 Mats Baak JO15-2 Tim van Vugt
JO9-3 Ravi van Herk JO17 Freek van Bussel

Keepers;
Marijn van Rooij
Jop de Laat
Thomas Tholen

Veel aanmeldingen EK Poule 2020
Gepost door: Ruud van Aaken op 8-6-2021
We zitten inmiddels op meer dan 80 aanmeldingen voor de Loeierke EK Poule. Met nog een paar dagen te gaan moet het lukken om de 100 deelnemers te halen. Aanmelden en invullen kan t/m vrijdag 11 juni 2021 18:00 uur.

Er zijn ook al veel deelnemers die het ingevuld hebben maar er is er pas één geweest die echt scherp was bij het voorspellen (of ergens anders ook een EK poule precies hetzelfde probeerde in te vullen). Maar er zat een klein foutje in het speelschema van de kwartfinale (de site waar dit van overgenomen was bleek het niet goed te hebben staan). Daardoor kan het zijn dat je een land op de verkeerde plaats hebt verspeld (bv. uit/thuis team omgedraaid of de landen bij de verkeerde wedstrijd)

Kijk dus allemaal even naar de kwartfinale, halve finale en finale of alles voor jou klopt, zo niet pas het dan even aan voor vrijdag 11 juni 21:00 uur en geef dit ook even door aan andere deelnemers.

Succes met het invullen en veel plezier tijdens het EK met deze EK Poule!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalclinic jeugd!
Gepost door: Erik van Riet op 7-6-2021
Oproep aan alle jeugdleden tot en met 15 jaar! Op 18 juni organiseren wij in samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer van de Vessemse selectie Richard van de Kerkhof een voetbalclinic. Richard zal worden ondersteund door spelers van de selectie. We starten om 18:15 uur en eindigen omstreeks 19:30 op sportpark De Lille. Iedereen is vrijblijvend welkom. We hopen op een grote opkomst.

Aanmelden is niet nodig, tot dan!

Sportieve groet jeugdcommissie Vessem/DEES.

Regiocup Jeugd start 5 juni
Gepost door: Erik van Riet op 31-5-2021
Goed nieuws! Met ingang van 5 juni mogen jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen weer plaatsvinden en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup. De Cup wordt gespeeld in de volgende weekenden: 5 en 6 juni, 12 en 13 juni, 19 en 20 juni en 26 en 27 juni. Vandaag aan het einde van de dag wordt het programma zichtbaar in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met O18, wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.Klik op het plaatje voor een grotere versie

Teams jeugd bekend!
Gepost door: Erik van Riet op 29-5-2021
De nieuwe seizoensindeling voor de jeugd is bekend. Kijk snel wie je teamgenoten zijn komend seizoen! Veel plezier en succes!

De Loeierke EK Poule is er weer!
Gepost door: Ruud van Aaken op 3-5-2021
Sinds de 3e plaats op het WK van 2014 doet Oranje al jaren niet meer mee met een EK of WK. Vorig jaar zou Nederland dan eindelijk aanwezig zijn tijdens het EK2020 maar helaas kon dat niet doorgaan vanwege Corona.

Dit jaar is het dan toch zover en gaan we vanaf 11 juni weer genieten van het Europees kampioenschap voetbal MET Oranje

Om dit evenement nog leuker te maken organiseert 't Loeierke weer een EK Poule. Leg slechts 5 euro in, leef mee met de spanning van het Nederlands elftal maar ook met de wedstrijden tussen o.a. Polen en Slowakije of Schotland en Tsjechië en win een deel van de prijzenpot! Deelname is mogelijk voor iedereen die op wat voor manier dan ook een link heeft met v.v. Vessem.

Doe mee en haal zoveel mogelijk andere mensen over om ook mee te doen! Kijk snel via het menu op de EK Poule pagina voor de spelregels en hoe je kunt aanmelden.

Ga naar de EK poule
Klik op het plaatje voor een grotere versie

     


Uitslagen 19 Juni 2021
Oirschot V. O15-2 - Dees/Vessem O15-2
Dees/Vessem O15-1 - D.O.S.L. O15-1
Reusel Sport O13-2 - Vessem/Dees O13-2
Gloria UC O9-1 - Vessem/Dees O9-1
Dees/Vessem O11-1 - E.F.C. O11-2
Dees/Vessem O8-1 - Acht O8-4
Bladella O11-3 - Dees/Vessem O11-2
Vessem/Dees O10-1 - Bladella O10-3
Oirschot V. O8-2 - Dees/Vessem O8-2
-
7 - 3
1 - 3
11 - 3
10 - 1
3 - 5
8 - 3
2 - 10
-
Vandaag jarig
Piet Liebregts90 jaar
Luuk van Aaken6 jaar

Twitter vv Vessem

Stand EK Poule
1. Roel Sterken167
2. Rein van Rooij163
3. Eric van de Ven160
4. Jesper van Ham157
5. Milou Waterschoot157
6. Jop de Laat156
7. Carolijn van Rooij155
8. Michelle Maas154
9. Coen Wouters153
10. Luuk Adriaans152
11. Hans van Diessen151
12. Louis van Diessen150
13. Liza Wouters148
14. Erik van Riet147
15. Carien van Diessen146
16. Anneloes van Rooij145
17. Bram Dekkers145
18. Freek van Bussel145
19. Karel van Riet145
20. Paul Coopal145
21. Rens van Gerwen144
22. Eef van Diessen143
23. Huub Soetens143
24. Keetie Kolsters143
25. Pieter van Rooij142
26. Willem van Aaken142
27. Roy Hakkens141
28. Sepp van Loon140
29. Stijn Huijbers140
30. Arie Schriders139
31. Bas Buijvoets139
32. Frans van Diessen139
33. Roel Adriaans139
34. Gus Willemsen138
35. Joep Sterken138
36. Johan van Riet138
37. Rolf Liebregts138
38. Adrie Huybers137
39. Hein de Koning136
40. Ineke van Diessen136
41. Ed de Koning135
42. Niels de Koning135
43. Boet van Hoof134
44. Geert van Aaken134
45. Rob de Koning134
46. Erik van Aaken133
47. Jaap van Diessen133
48. Rene van Diessen131
49. Willem v/d Vondervoort131
50. Gijs Leermakers130
51. Marijn van Rooij130
52. Hans Couwenberg129
53. Jeroen Swaanen129
54. Kevin van Spreuwel129
55. Teun van der Heijden129
56. Merle Jacobs128
57. Toon Olislagers128
58. Wess Liebregts127
59. Willem Pieter Henst127
60. Bart de Laat126
61. Frans van Anrooij125
62. Harm Gilsing125
63. Stijn Swaans125
64. John van Gerwen124
65. Hein de Laat123
66. Kris Willems123
67. Richard van de Kerkhof123
68. Roy van Hoof123
69. Ruud van der Heijden123
70. Juup van de Berg122
71. Roel Wirken122
72. Gert Olislagers121
73. Huubke van Nunen121
74. Corneel Langermans120
75. Lars van Heijst120
76. Luca Verhagen120
77. Bram van den Oetelaar119
78. Pieter Huijbers118
79. Frans Maas117
80. Ruud van Aaken117
81. Teun Langermans117
82. Willem Meulenbroeks117
83. Gerard van Loon116
84. Jannes Langermans116
85. Rijk van Loon116
86. Waldo van den Besselaar115
87. Dirk Jacobs114
88. Wiep Michielse114
89. Bart van der Heijden113
90. Daan Verkooyen113
91. Menno Aalders112
92. Team JO9-1112
93. Merijn van Ham111
94. Kevin van Helvoort109
95. Luuk Neggers109
96. Chris van Ham108
97. Erwin v/d Ven107
98. Faas van Loon107
99. Susan Langermans107
100. Ted Blox106
101. Henri Swaans103
102. Maarten van Bussel103
103. Christel Huybers102
104. Henk v/d Ven100
105. Thomas Maas98
106. Robert Henst95
107. Job Jansen76

Topscoorders senioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Topscoorders junioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Welkom bij V.V. Vessem